|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
Uzun zamandır arabayı kullanmıyorum.Sanırım 2 aya kadar tekrar caddelere dönecek.Ama bu sefer yenilenmiş versiyonu ile dönmeyi düşünüyorum.Keza Daha önceki Body-Kit i Trabzonda bulunan başka bir GP ye sattım.
Kafamda aşşağıdaki Body-Kit var fakat bunda da sisler için yer yok.Sislerin olacağı yerdeki havalandırma kısmında ufak bir tadilat yapıp sis koysak mı yoksa bozarmı?
|
|||
|
|
|
#2 |
![]() |
Bence bu hali hoş ama ps de sis farı koyup denemek lazım
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Bence iyi boyle sis farina gerek yok..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
Abi eger getirme şansın varsa Abarth bodykit'de oldukça güzel
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
beyaz damalı tavan beyaz ayna beyaz jant beyaz far içi
isteriz ozaman
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
|
Walla bu body i Fiat a bile getirtme şansım var.Ücretini ödeyip ama çok farklı değil normal tampondan.Bi sislerin olduğu kısım farklı O da burda yapılır.
Gerçi diğer body le de benzemiyor değil ![]() Tarık sis şart değil elbette. Ps yapabilecek arkadaş olursa sevinirim tabi ![]() Alican Damalı tavan yapamayız çünki Skydome var benim araçta
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Abi bu jantlada çok güzel duruyor
![]() ![]() ya da istersen şöyle bişe de var ![]()
__________________________________ Tango-1 never dies. Son Düzenleyen Shadow_Dancer; 17-04-2009 11:47. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
bülent abi bence sis farı olmasın...arka stoplarda ledlileri çıkmış GPler için onlardan olursa daha güzel durur.birde offsetli güzel bi janta ihtiyaç duyulur gibime geliyor.
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
Shadow senin koyduğun beyaz araçtaki jant tan düşünüyorum ama bu sefer 215/35/18 düşünüyorum.
Bu kırmızının önden görüntüsü varmı.Arka çok agresif ![]() Dragon Zaten bu sefer ledli arka stoplar ve angelle mercekli farlardan takıcam İç kısmıda Sedefli kırmızı ve sedefli beyaz yapıcam ![]() Gene bu yaz arabasız geçecek gibi
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Abi kırmızının önden görüntüsü vardı ama bulamadım arşivde...
Bende 09 model FUN paket var, ufaktan bişelere başlayacaz ama bakınıyoruz bu aralar
|
|
|
|
|
#11 |
|
Misafir
|
Walla Shadow ufaktan bakmayla olmuyo.
Gözünü karartıp dalcan bi seferde.Belki biliyorsundur ben daha naylonları sökülmeden başladım tüm işlemlere.Beklersen soğursun ![]() Yardımcı olabileceğim birşey varsa herzaman |
|
|
|
#12 |
![]()
|
Abi ben daha çok günlük kullanacagım için fazla ekstrem takılamam zaten malum istanbulun yolları
Kısmetse yay jant xenon felan yapacaz bişeler, sagolasın çok düşüncelisin. Bu arada Abarth body kit için birmotla konuştuk ama adamların dünyadan haberi yok, daha 2 tane logoyu getiremiyorlar... Bak japonya gibi memlekette adamlar ne yapmış; http://www.youtube.com/watch?v=eptY_me8uwU __________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Misafir
|
Walla Birmotla konuşmak yeterli değil.Ben daha yukarıyla görüşüyorum.Her istediğimi getirtebilirim.Bende sıkıntı yok.
Şöyle söyliyim ilişkilerimi anla. Aracım hala garantide bu kadar işleme rağmen ve eğitim seminerlerinde benim aracımdan bahsediyorlar ve seminerde dağıttıkları kitapçıklarda aracımın resmi var ![]() Bu arada garanti kapsamı içerisinde Aracımın komple klima tesisatı değişti.Klima motoru zaman zaman ses yapıyordu yeni sistemi aktardılar. Volan değişti Debriyaj baskı balata yanmış.Garantiden değişti. Alican delikli baskı da , damada hoş durmuyor.Hepsini denedik baktık ![]() Aracı aldıktan 2 ay sonra beyni değişti (Bizim hatamızdan dolayı enjektör arızası veriyordu) |
|
|
|
#15 |
![]()
|
Bu arada abi meslek icabı sık sık gidecem Tokyoya, eger ki bavula sıgacak ufak tefek aksesuarlardan ihtiyacın olursa getiririm seve seve...
Alicanım ha keza senin içinde geçerli bu
|
|
|
|
|
#16 |
|
Misafir
|
Sağolasın Shadow.
Belki direksiyon göbeği ihtiyacımız olabilğir.Malum Tr de yok.Direksiyonu değiştiremiyoruz Abarth Tr de biraz zor mağza açar.Kaç kişi kaç tane malzeme alacakki.Fiyatlarda malum. Herkes gidip fiber yaptırıyor hem gümrük sorunu hemde ucuz olmasından dolayı ama inan fiber daha pahalıya geliyor |
|
|
|
#17 |
![]()
|
Kısmet olurda gidersem öm atarım
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
Saolasın sonerim senin düşünmen yeter ![]() Bülent abi bunları görmüşmüydün güzel ürünler göbekleri üstünde geliyor. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Misafir
|
Soner o aracın önü bu galiba
|