|
|
#1 | |||
![]() |
Merhaba. Bir abimin civicde tamponunu cai nin rahat hava alması için delip port yerleştirmeyi düşünüyoruz. Tampona port konulduktan cai yi o kısma güzelce montajladıktan sonra tampon altını kapatmak performans açısından etkilermi? Sizlerin yorumlarınıda öğrenmek istiyorum. Bu arada port montajında dikkat etmemiz gereken konu varmı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Cold Air kit yapacaksan güzel bi bass portu ile işini halledersin. Short ram düşünüyorsan işin içine yalıtım ve soğuk hala borusu eklemelisin.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Teşekkürler miami
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: polo
|
kardeşim çok teşekkür ederim ilgine
sonunda aktif oldum ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
selamlar HS06 kardeşim sayesinde ben de üye oldum. v-tec II aracıma daha önce tamponu delmeden cai uyguladım ve araç boğuldu. ben de araç tabanında muhafaza olmamasından dolayı alttan geçen havanın vacum yapabileceğini ve bu yüzden performansın ters etkilendiğini düşündüm. ya da boru uzun ve kıvrımlı olunca sürtünme sıkıntı yarattı anlamadım tam. bu durumda araın ön tabanındaki boşluğu sac bir muhafaza ile kapatsam mı diye düşündüm. sonra da ön tampon delinirse altı kapatmamak daha iyi bir sirkülasyon sağlar diye düşündüm. kafam karıştı yani. tavsiyeniz nedir. şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: II cetV adnoH
|
gördügüm şimdiye kadarki en büyük portu yolladım ahahahahah
__________________________________ Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Ben turbolayınca sende aem i takınca birer tanede bize lazım olacak Erhanım
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: II cetV adnoH
|
hahahahahahahah ![]()
__________________________________ Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |