|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: chipli :combo 1,3 cdti, ford fusion 1.4 tdci oda chipli :)
|
arkadaşlar plastik olan bütün aksamları boyadım fakat atma gibi bişey fark ettik şişme oluyor tamir yaptık ama yine atabilirmiş ne yapmamız gerekebilir
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Clio Cup
|
Yapılabilicek pek bişey yok bakalit üstüne boya tutturmak zordur. Astarı zımparası güzel atılmadıysa suyla bile sökülür. En kolay ve ekonomik yöntemi dikkat etmek. He fabrikalar nası atıyo dersek. Onların en başta boyaları farklı. Boyama şekli şaşırtıcı. Bizim piyasada satılan boyalar tamir boyası diye geçer zaten
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
suyla dökülür gibi değilde opel yetlili serviste yaptırdım
kaliteli malzeme vardı işçilikte iyi ama attı bugün götürdüm tekrardan astarlanı yaron boyanacak yine |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Clio Cup
|
Biri dokunmuş falan olabilir sonucunda boya çatladıysa yine atmasına sebep olabilecek birsürü sebep var. Sonradan boyanan bakalit aksamlar malesef böyle olabiliyor. Ben zamanında az uğraşmamıştım eski aracımda kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: '74 Camaro, Turbo Brabus
|
istanbulda olsam boya atma konusunda arabamın tamponunu ve sonradan boyattığım parçaların fotoğraflarını koyardım.
çok güzel astarlanması lazım başka türlü suyla bile cırt cırt gidiyor. __________________________________ 74 model sehpa... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Bir arabaya sahip değilseniz Yok olarak Belirtiniz
|
kesinlikle.pütürlü plastik yüzeyin boyadan sonra kaporta gibi pürüzsüz olması lazım.yoksa ilk yıkamada dahi atabilir.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Corsa
|
iş astarda bitio komple plastik astarı atması lazım ama yinede garantisi yok
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
plastik üzerine boya yapmak ve tutması gerçekten zor , şans işi diyebilirim , çoğu caddy nin tamponu çıtır çıtır dökülürken arkadaşın megananeII nin çıtalar çiziksiz duruyo...
ama ben yerinizde olsam aracın rengi de zor bi renk değilse(metalik vss) araç kaplayan reklamcılardan araç rengi esnek yapışkanlı folyolardan alıp kaplar veya kaplatırdım , maliyetin (darbe çıtalarından bahsediyosak) fazla farklı olcağını zannetmiyorum ama en azından şu an yapılandan daha sorunsuz olacaktır. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: '11 Scirocco DSG HP? :)
|
Çıtalara Atmaması için özel bir ilaç süryolardı önce sonrada boya atıyolardı öyle hatırlıyorum fakat genel olarak pul pul sökülüyo her zaman
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
gelll banaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
sen biliyon mu taktiği
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
bılmezmıyımmm
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: honda civic
|
arkadaşım ben aracımın iç aksam plastıklerını komple boyattım ve 1 yıl gecti aradan en ufak bir atma olmadı hala ilk gun ki gibi duruyor plastık astar ıyı yapılması gerek bıde ek olarak üstüne plastık aksam ıcın kullanılan mat vernik uygulamıştım hala cok ıyı durumdalar hiç bir sıkıntı yaşamadım
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: '07 Evo & '88 GTI
|
Siyah plastikse, kiwi'nin ayakkabı boyasını tavsiye ediyorum ve çok ciddiyim. Veya ısı tabancasıyla ısıtın bütün griliği gider.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |