|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Syncro Gosy
|
Metre ile universal kapı cıtası satan bir yer biliyormusunuz?
__________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Yokmu bunu bılen eden yahu
__________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Abi o ne demek
__________________________________ ***LAND OF HARDCORE DRIFTERS *** Drift Kulübü - Başkan Yardımcısı Blog'um ! http://drifttr.com/ |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
genelde sanayilerde bulunan aksesuar ve parçacılarda olur
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ya burak onu metre ile satıyolarmı ?
ama bu tamponlara falan çekilen kırmızı yada krom şeritler var parmak kalınlığında onları diyosan farklı ![]() bide nasıl bir operasyon yaptılarsa 250 geyik mesajım silinmiş
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
krom olsun kırmızı olsun mor olsun fark etmez ben onları alır bır guzel boyarım hıc sorun degıl ![]() herkes metre ıle satıldıgını soyluyoır bı kısı nerden bulurum soylemıor dedım belkı bızden goren eden vardır
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Oto döşemecilerinde olması lazım alıp kes biç yaparak uygulama yapılabilir.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
kanka benim dediğim farklı bir malzemeydi
eski reno tamponlarını bilirsin içinden kırmızı şerit geçer o tarz bişi ama dediğin gibi normal araçların kapı çıtası şeklinde metre usulü satıldığını ne gördüm ne duydum
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
istedğin şey kamyoncu aksesuarcıalrında var
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: toyota supra,toyota mark II twin turbo
|
kop gelde götürem seni kaynağına bro
ordan seçersin ebat boyut
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
anaam tamam irfanım saol
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 23:07 ::::

krom olsun kırmızı olsun mor olsun fark etmez ben onları alır bır guzel boyarım hıc sorun degıl