|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: gti
|
Jdm far seti almak istiyorum ama ön far camı çizgili cam oldugu için xenon önümü aydınlatmaz diye korkuyorum ama sarı farıda sevmiyorum. şuan xenon var ama çizgili cam farı hiç bişey göremiyorum el feneri daha iyi aydınlatıyor.. çözüm önerisi ne diyebilirsiniz bana ne yapmam gerekiyor???
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Peugeot 307 için mi?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ek9 ctr,1.4 is,x5 3.0d
|
çizgili far camı ne demek?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Syncro Gosy
|
__________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: -
|
307 nin farı şahin farı gibi çizgili ve cam mı??
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: clio 3
|
galiba hondadan bahsediyor arkadaş.çizgili dediğide orjinal honda farı olmalı.yoksa pejo jdm olmas
jdm stil farda ben xenon kullandım gayette memnundum çokta güzel aydınlatıyo.bi sıkıntı olmaz
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: gti
|
honda için lazım bana. üzerinde orjinal far camı var şuan. 307 artık garajda terkedildi
yanına bile gitmiyorum
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: e60 / e53
|
far camını değiştirebilirsin. ben yıllar önce 306ma yaptırmıştım.. o zamanlar angel eyes falan yoktu çünkü
pleksiyi ısıtarak senin far camının eğimini kazandırıyolar sonra da orjinalini kesip kendi hazırladıklarını yapıştırıyolar ama su almıştı benimkiler.. gerçi artık tecrübe kazandı stopçularda 2002stopa gidiyorum adamların güzel işçiliği war mesela
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: Bir arabaya sahip değilseniz Yok olarak Belirtiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: e60 / e53
|
doğru aydınlatma zayıflıyo ama düz cam nasıl olur diye sorulmuş konuda,, gülü sewen dikenini de sewicek misali
__________________________________ |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 23:07 ::::

jdm stil farda ben xenon kullandım gayette memnundum çokta güzel aydınlatıyo.bi sıkıntı olmaz

pleksiyi ısıtarak senin far camının eğimini kazandırıyolar sonra da orjinalini kesip kendi hazırladıklarını yapıştırıyolar ama su almıştı benimkiler.. gerçi artık tecrübe kazandı stopçularda 2002stopa gidiyorum adamların güzel işçiliği war mesela