|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
Made in Turkey by Sebo Style;
Yapılabilecekleri göstermek amacıyla denenmiş bir Kit'dir, Ferrari 360 Modena' nın orjinal tampon ve marşpiyer'inden çook çook daha hafiftir. Yapılan malzemelerin dışı esneklik için carbon fiber, içi Carbon cevlar ile sağlam olması amacıyla desteklenmiştir. Bu arada yapılan malzemeler en zorlu şartlarda Türkiye dışında Ralli'lerde test edilmeye başlandı ![]() Not: Parçalar direk Ferrari'dir, başka bir araca body kit uygulaması için filan yapılmamıştır. Yapıştırma, kaplama, fiber elyaflı falan filan değil..................... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aracın üzerindeki resimler eklenecek, Ama maalesef sokaklarda bu şekilde carbon fiber' ler ile dolaşan araç görmemize daha var, cooming soon. Son Düzenleyen G_TT_I; 24-10-2009 23:02. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Ozellikle on tampon cok guzel gorunuyor .. Harika , bende bir iki parca icin temasa gecmistim zamaninda nasip olmamisti .. Ellerinize saglik , cok iyi calisma ..
__________________________________ Women are like Buddhist , They're worship ox. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
maşallah ustaya yanlız fotolardan çok belli olmuyor ama önemli bir faktörde carbon desenin yönleri ve uyumu oda güzelse ne denebilir ki
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: GTR 200 - SUPRA
|
Yakından inceledim seboş güzel iş çıkartmış gene...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Fotoğraflar çok kötü , sonuçta özel bir çalışma daha iyi fotoğraflarla destkenlenmesi gerekli diye düşünüyorum.
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
Işık çoz az ve malzemelerinde üzerinde ışık kırılması çok olduğu için 10mp makine bile yetersiz kalıyor,
Pro makinesi olan arkadaşlar giderken yanlarına makinelerini alırsa güzel sonuçlar çıkar. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: MK3 Astra GSi & W124 Mercedes-Benz
|
Uğraşıyorlardı en son bitmiş demekki. Güzel olmuş ellerine sağlık sebo ve yasin'in
__________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
walla süper olmuş ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechWorks
|
orjinal parçalarla arağlıklarını tartıp yazsanız daha iyi olurdu tabi bir de maliyet nedir
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
herşey çok güzel, elinize sağlık ama artık karbon dan ziyade fiyat ön planda
kaliteli karbon yapan yerler çoğaldı baya.. artık fiyatta rekabetin başlaması lazım ki biz de alabilelim
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
masalah guzel ıscılık
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: İNTEGRA LS VTEC
|
çok güzel duruyor mahşallah
__________________________________ 34 NSL 87 PUG 106
34 BD 1164 VTİ HB RED 16 BD 144 BMW 740 İLA 34 FS 4446 VTİ HB RED 34 FS 4446 İNTEGRA WHİTE |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Fiesta 1.4 ASM/ST
|
Boyandıktan sonra yan yana koyup bi bakmak lazım takmadan önce. en azından ben öyle yapardım.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
kaliteli karbon yapan yerler çoğaldı diye herkes söylüyo ama biz hala nereler olduğunu bir türlü öğrenemedik. Yanlış anlama olmasın tepki diye söylemiyorum gerçekten duymadık ![]() orjinal tamponla da birebir aynıdır yanyana koyup baktık hiçbir hata yok fiyat konusundada hem maliyetli hemde çok işçilik isteyen bir iş cf kaput yapmakla uzaktan yakından alakası yok ![]() ağırlığa gelince özellikle tartmadık ama şu an tahmini olarak söyleyebilirim cf tamponun ağırlığı yaklaşık 4-5 kg civarındadır orjinalı en az 20 kg civarında aracın üzerine monte edilirkenki bi resmide benden olsun herkese teşekkürler ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Cοrsα с '5
|
elinize sağlık Yasin & Sebo
__________________________________ graphicdesign | webdesign | photoworks | soundmixes
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
daha önce de söylediğim gibi, bütün dünyadaki karbon araba parçaları ikitelliden gidiyordu ama kimsenin haberi yoktu
isteyen olursa istenilen parçaları hemen yapabiliriz.. fiyat dolayısıyla sadece rally takımları tamponları yapılıyor ve tamir ediliyor şuanda benim gördüğüm kadarı ile.. inşallah sizin yönteminizle yapılan tamponlar uygun fiyatlı olur da bizde alırız tekrar söyliyim kesinlikle çok takdir ediyorm, yanlış anlaşılmasın.. birde pre-preg mi kullandınız ?
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
evet, gözlerimle görmesem ben de inanmazdım ama BMW takımının tamponları, karbon koltuklar ve STI takımı için aynaları gördüm
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
|
|
|
|