|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Peugeot
|
Aracımın konsolunu Flock yada Nubuk kaplamak istiyorum aşağıdaki resimde kaplanan Flock, ( direksiyon Nubuk )
Flock ile nubuk arasındaki farkı bana tam anlatabilecek varmı ? Benim için dayanıklı olması, yıpranmaması gerek, yaptıkdan 1 yıl sonra atmaya yada özelliğini yitirmemesi gerek, tabi kullanım ile alakalı ama gerekli tedbirleri alıp, yinede deforme olmasını istemem. Bu işi İstanbul'da yapan yerler nerede, yaptıran varmı tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. ![]() Alkantra kapla denicektir ama fiyatı açısından sıcak bakmıyorum, Bütçe olarak 300 gibi bi rakam ayırdım, bu fiyatın üstünde olursa yaptırmıcam zaten. Aciliyeti ise her an vazgeçme durumum olmasından dolayı, ![]() Teşekkür Ederim Kendi Konsolum kaplanıcak olan kısım
__________________________________ Son Düzenleyen Göki,ZD; 19-12-2009 13:48. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: TURBO
|
Nubuk biraz daha kısa ömürlü..Tabi dediiğin gibi kullanıma bağlı.Kolay deforme oluyor.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: i-30
|
kaplama yapan yer erel
![]() goki bence şu resmin ucunda gözüken zebra & kaplan deseniyle kapla ![]() ![]()
__________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
ereldeki kaplama olayı farklı okan, hem erel ile samimiyetimi biliip erel yapıyor deme bari ahuahuah sordum ona tabiki
nunuk olayı biraz farklı ereldeartcar cem ile konuşucam bi pzt günü çarşambaya kadar sonuçlandıramaz isem vazgeçicem zaten |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: mirafiori 2.0TC, Coupe V8, pinto mjet : ))
|
göki bence alkantra ama tercih senin tabi
![]() yaptıracak adam akıllı bi yer bulursan, haber verirmisin benimde ihtiyacım var
__________________________________ Double R
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
alkantra 300 tl yi geçmez ise yaptırıcam zaten ama hiç sanmıyorum 400 den aşağıya diyeceklerinii artcar yapıyor hatta bugun aradım cem erenköyde oturuyormuş çep telini aldım yarın bi rahatsız edicem pazar pazar
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: mirafiori 2.0TC, Coupe V8, pinto mjet : ))
|
alcantra metrasi 9lira yani malzeme maliyeti ucuz ama işçilik kousunda tanıdık bi yer bulmak lazım
hatta sen konuş benim mirafiori nin torpiduyuda sokim gönderim toptan fiyat versin
__________________________________ Double R
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
alcantra kaplatmak bukadar ucuzmu yanı metresı 9 lıra ıyımıs
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: akbil
|
kaplatmak degil almasi
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
orda yanlış cumle kurmusum metresı ucuzmus yanı
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
gokı fayans kaplı rahat temızlenıyor
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
alcantranın metresi 9 lira olmaz 9 euro dur hatta 9 bile değil 16 euro normal kalitelisi 60 euro lara kadar çıkıyor
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
göki uygulamayı yapacak kişi varsa nubuk alcantra v.s gedikpaşadan uygun fiyata temin edebilirsin.
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
malzemeyi bulmak sorun değiş zaten bu işi gerçekten kaliteli yapan yer lazım. bana tabi fiyatında 300 ü aşmaması gerek 301 tl bile vermem
10 ona 10 buna fazla derken ciddi paralar gidiyor sürekli
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
vip iç dizayn yapan 2 firma var ikitellide.erteks ve northstar.pazartesi bi fiyat alırım senin için
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: rwd
|
gerçek orjinal yurtdışından gelme alacantra işçilikle en az 1000tlye maal olur. gerisinin hepsi 2,3,4. kalite..
__________________________________ Sakin güç... |
|
|
|
|
|
#18 | ||
![]()
|
alcantra ile nubuk arasındaki fark nedir bilen varmı ? hangisi daha sağlam ve uzun ömürlüdür ? |
||
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Gokicim. Flock baskı biraz sentetik. Sanki naylonumsu gibi. Ve bence senin tarzında bir arabanın konsoluna en çok flock baskı yakışır. Alcantra gitmez güzel durmaz. Ayrıca bence flock baskı daha dayanıklı. Sert birşey gelip çizmezse bişi olmaz. Alcantra daha bir kumaşımsı yapıda.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|