|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: gti
|
kapıları söktüm döşemelerini kırmızı alakantra kumaş ile kapladım. çok güzel oldu ama girinti çıkıntıdan dolayı bazı yerlerde bombelik yaptı. baliyi çok sürünce kumaş çekio kötü duruyor. transparan yapıştrıcı varmış. üstten sürülüyormuş. bunu alıp komple üstten sürsem kumaşta kuruyunca eskisi gibi olur mu yoksa bi kimyasal sürüldüğü için o güzelliğini yitirir mi ?
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 07 S60R
|
bombelik yapan yerlere şırınga yardımıyla yapıştırıcıyı enjekte etmeyi deneyebilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
kumaş doseme ıcın uygun olsa bombelerın oldugu yerlerı sarardı zaten baska bı yontem denemen lazım ustten bır uygulamayla olucagını tahmın etmıyorum...
__________________________________ 34 EY 237 98KIRMIZI 106GTI
34 VA 3216 98 SIYAH 106GTI 34 ZR 1367 01 KUL GRISI106 GTI 34 BF 8372 97 BEYAZS16 34 ZM 500 00 SARI 106GTI 34 BF 8089 01 KIRMIZI 106GTI 34 BE 2920 01 SİYAH 106GTI |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Yüzeyden yapılan müdahaleler alcantra üzerinde sorun yaratacaktır.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: S2000
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
bauhaus a koçtaşa baktım yok nerde temin edilir bu ürün sefox
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
kumasın altına bişi koydunmu sunger cınsınden ınce
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
hayır koymadım fabrikasyon kumaşın altından birşey çıkmadıgı için bende direk kumaşı uyguadım
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
Dırek kuması uygulaman sakat olmus altına ınce bı sunger cektrcektın sonra en ınce ayrıntısına kadar onu arkadan yapıştrcaktın sungerle kalkma olmcıaktı
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|