|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 206 gti
|
birçok yere gittim herkes kafasına göre fiyat verdi bir aracı toplayacak adam çıkmadı desem yeri. her gören ya uğraşmamak yada ütmek için başından savdı gerçek bu paramla rezil olmak istemiyorum. aracımı biliyorsunuz civic 90 hb. aracın arka çamurluk ağızları dengesiz düzeltilcek kapılar duzeltilip hatları alt eteklerde ezikler var düzelcek okadar...
kaput sağ sol ön çamurluklar arka tampon ve ön tamponu ben aldım ..bagajda hiçbir sıkıntı yok saece kafayı düzgün toplucak.. aldığım fiyatlar kaporta-1000 ? boya 1500 araç 20 günde teslim ederim ama boya 1.ci snınıf olmaz kaporta boya beraber 3000 dedi 2 ay sonra cillop gibi alırsın? kaporta -800 boya 1000 15 güne tamam ... boyanı sen alırsın ben karışmam? bu fiyatları beni aşar bedavaya iş yaptırmıcaz tabi apaçi değiliz ama ben bütün ön tarafı alıyorum geri kalanı macunlamı doldurcaklar... daha uygun ve işi temiz yapcak yer adres telefon siteden ark. varsa ona gitmek isterim.. mart ayı içinde yapılcak ..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Mercedes Capacity
|
Kış vakti, özellikle bu dönemde sigorta araçları çok dolar kaportacılara ve boyacılara... O sebeple işin uzun sürer. Fiyatta yüksek olur doğal olarak
Boyan fırın olmassa kuruması uzun sürer, çekilen macunun kuruması uzun sürer... Sıcak hava daha iyi olur... Biraz bekle, yaza doğru daha sakinler dükkanlar. __________________________________ commodore 64 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
"ramo si"a bırak arabayı prelude yapıp verir valla sana..
![]() ama başarılı bir arkadaş takip ettiğim kadarıyla eski araçları da seviyor bence özelden gir konuya sen..
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
kış çıksın falan dedim bana sölenenler bunlar bilmiyourm bana uçuk geldi.. beklemekte fayda var ..
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
yuhhh fiyatlar ucmus.
ben verdim bir yere aracımı beraber yapıyoruz.fiyat bunların yanında komik kalır.fırında flan boyanacak. bakalım bitince memnun kalırsam sizede haber veririm
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
özelden yazayımda online mı ?acaba
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
boya hadi neysede işçilik kaporta için çok geldi bana yaaa..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
güneşlide arkadaşımın kaporta boya dükkanı var istersen pm den telefonunu yollaya bilirim...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
tanıdık oldugu için işçilik az veriyorumda normal yaptıgı fiyatıda biliyorum.
aldıgın fiyatın yarısı neredeyse abartmışlar işçilikte fiyatı. bide senin arac ufak komple boyansa bile o boya parasıda cok. he cok kaliteli boya vernik kullanıyorsa bilemem. __________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: sr20det s13,5//speedy_Honda CRX//205 GTİ/57 Chevrolet Bel_air/75 Ford Mercury Monarch..
|
valla kardeşim denizliden fiyat söliyim kaporta fiyatı belli olmaz herkes farklı isteyebilir ama düzgün bi boya istiyosan 1500 u gözden çıkarcan sana verilen fiyatlarda 1000 lira istemiş bide malzeme parası istemiş çok gerçekten ama 1500 milyar kaportacıda fazla istemiş
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
aranan kan o ama yüz yüze görüşmek lazım. bi msj atayım
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
bilmiyourm valla bana en fazla 20 günde bu işi bitircek adam lazım ..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
20 günde de biter yani.. kaportacı işini hızlı bitirrse geri kalan zamanda boyacı güzel işçilik çıkarır..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: CR-X
|
pm attım sana numarayı yarın ararsın ramoyu
__________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 01' ASTRA & 11' ASTRA
|
sefaköy sanayide bi kopartacım var izett usta gerçekten işini çok iyi yapıyo kesinlikle memnuniyet garantisi veriyorum 2 tampon ve komple pasta cilaya 450 tl ye yaptırdım çok iyi oldu istrsen tel nosu açık adres vereyım yolun düşerse bi uğra
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: civic ef.......civic crx...
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: gti
|
abi senin ilacın ramo si
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:16 ::::

bedavaya iş yaptırmıcaz tabi apaçi değiliz ama ben bütün ön tarafı alıyorum geri kalanı macunlamı doldurcaklar... daha uygun ve işi temiz yapcak yer adres telefon siteden ark. varsa ona gitmek isterim.. mart ayı içinde yapılcak ..

kış çıksın falan dedim bana sölenenler bunlar