|
|
#1 | |||
![]() |
bugün bir abimden aldığım 2 tane 14" jantları sıkıntıdan boyadım
arabam 2 hafta daha yatacakmış elektrikçide sanırım bu gidişle elime ne geçerse boyayacam konuyu belki kendi jantını kendi boyamak isteyenler olur diye açtımjantların ilk geldiği hal boyası felan kalkmış kötüydü ![]() ![]() içini mat siyah yapmak istedim krom çerçeve dursun dedim ve bantladım oraları ![]() bantlama bitti ![]() ![]() ince bir zımparayla güzelce zımparaladım çok kazımak gerekmiodu hafif kayganlığını aldım ![]() çok çok kaliteli boyamak için fırın boya gerekio tabi ama bnm çok bir öle derdim yok genede sprey boyada kaliteli olan bişi aldım mat siyah![]() ilk katı sıktım 10 dakka bekledim ![]() 2 kat ![]() vee kurudular bantlar çözüldü kırmızı sibop taktım ![]() ![]() ![]() ![]() buda sıkıntıdan istetmeyi sedefli kırmızıya boyadım o ![]() ![]()
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Auris 1.6 MMT
|
Paylaşımın için teşekkürler. Stepneyi boyadığınız spreyin markası ve tam rengi ne acaba? O tip bir rengi bende düşünüyorum da
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Benimde var öyle bi düşüncem ama hadi hayirlsi
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
gsel olmuş maşşallah..
__________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: GP Esseesse
|
bencede gayet başarılı olmuş..böyle el emeği işleri seviyorum..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Beyaz boyada nasıl olur acaba..
Pistol ile atamayacağımızdan ötürü hatalar olacaktır ve beyaz gösterir mi acaba? Tecrübeli arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.. Ayrıca komple kazıyıp astar atıp sonra boyayı atmak dahamı mantıklı bir çözüm olur acaba ? Tamamen merak ettiklerimdi bunlar..Dostum ellerine sağlık başarılı olmuş gerçekten.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Ellerine sağlık umut güzel olmuş
Stepnenin boyası Floresant Red Olması gerekiyordu __________________________________ V O L V O S40 |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
bu jantlar vtec demi takılı ?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
yoo bunlar boşta duruyor öle vtecte jdm tarzı bir jant takılı 15 bunları slik lastikte kullanıcam 14 olduğu için boya cassati marka floresan kırmızı alırsanız o renk çıkıyor ama siyahın üstüne atarsanız yoksa pembemsi rengi
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Cok guzel olmus eline saglik, bende florasan kirmiziya boyamayi dusuyordum, gormem iyi oldu.
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
onu öylesine boyadım ama gerçekten hoş görünüyormuş o renk
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: delsol vti & corsa b 1.5 td
|
eline sağlık toprağım
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: opel astra
|
can sıkıntısından herşey boyanmaya başlamış ellerine sağlık güzel paylaşım
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
yok yok bnm biran önce arabama kavuşmam lazım
yakında garajın duvarlarına grafiti çizmeye başlıyacam yapmayı bilsem
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: eg5
|
harbiden ben stepneye bittim..
emeğine sağlık.. arabadan ayrı kalmak bizim gibilere yaramıyo hemen sarıyoruz bişeylere =) |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
Kesinlikle astar üstüne atılan daha garanti ve daha düzgün oluyor.Benim proje konumda var yapılmış hali baka iblirsin.Tüm işlemleri ayrıntılı halde yazdım. Bu arada güzel olmuş işleminiz elinize ağlık.Keşke macun ve zımpara yapsaydınız çok taş yarası var jantta
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
kullanılmayan jant boşta duruyor takacak olsam macun zımparada yapardımda duruo boşta ondan uğraşmadım çok
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:17 ::::

arabam 2 hafta daha yatacakmış elektrikçide sanırım bu gidişle elime ne geçerse boyayacam
konuyu belki kendi jantını kendi boyamak isteyenler olur diye açtım