|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Selamlar.
"Spoon Mavisi" Diye Geçen Mavi Tonunun, Boya Kodu Soracağımda Bilgisi Olan Arkadaşlar Varsa Paylaşırsa Sevinirim. Bir Arkadaşım, Kaliperlerini ve Yan Kapı Çıtalarındaki Yazılarını O renge Boyamak istiyorda Renk Kodunu Bulamadım. Yardımcı Olursanız Sevinirim. Saygılar.. __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
aracın üstünde renk kodu yazıyo olması lazım Ömer...bende boya kodunu kapıdaki etiketten almıştım..
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
![]() Ya Boyalı Araç Yok, Olsa Bişekilde Öğreneceğimde. Sanırım, boyacıya Gidip, bişekilde Yakın Renk tonunu Tutturmaya Çalışıcağız. Öyle Gözüküyor. __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: got diesel??
|
ömercim göz karari o işler=))
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
Kanka sanayideki PPG ye gidin al eline bi fotoğraf adama göster Kocaeli'de tek o herif boya konusunda hemen bi mix çakar sana.Şimdi bende bi araştırıyorum kodu. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Kardeşim BMW'nin Laguna Seca diye bi boyası var Spoona çok yakın tam değil ama boyacıya gittiğinizde PPG ye diyinki o adama bize BMW boyası lazım alsın katoloğunu versin size açın ordan mavi renklere gelin E46 kasada Laguna Seca diye bi boya kodu ona bi bakın derim
Renk bu: ![]() Bide Apex Blue Pearl var kanka oda honda renkleri katoloğundan çıkar tahminimce. Renk bu:
__________________________________ Son Düzenleyen Cihan Çizmeci; 18-03-2010 11:02. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: opel astra
|
mavi bu mavi de renk kodunu bende bi ara aramıştım
kaliperde çokta güzel duruyorhttp://www.7tune.com/spoon-testing-p...or-honda-cr-z/ |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Spoon mavisinden kastınız nedir ? 3 farklı mavi var çünkü.
DN: pardon yav, ben demo otomobillerindeki renklerden bahsediyorsunuz sandım. Son Düzenleyen ZSProject; 18-03-2010 16:19. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Eshot
|
Spoon Sport Mavisi olarak bunu buldum ama kodunu bulamadım alttakide laguna mavisi benzemiyolarda değil.
![]()
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
Bunun Kodu Lazım Bana. Yada en Kötü İhtimalle Bu Tonlara Yakın Göz Kararı Yapacağız Artık. __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
Üstte verdim adlarını markalarını boyacıya gidilip bmw nin üstte yazdığım adını söliceksin onlar bulurlar.Spoonun kodu yok 3 saat araştırdım.Benim dedikleriminde farkı yok bu si'daki rengi yazdım işte adını onu sölerseniz alırsınız boyayı mix olarak |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 3.28 cabrio & vw pisi pisi & dragstar chopper & D4D & Civic EF
|
hiç bir araçta spoon mavisi diye bir renk yoktur göz kararı kataloglardan seçmeniz gerekir.
__________________________________ http://img25.imageshack.us/img25/2096/imzaohe.jpg Jant Boyama www.torosboya.com |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
Renk bulunmuştur Zaten. Konu Kilit. __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |