|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: GP Esseesse
|
Arkadaşlar aracın tavanının içini siyah süet kaplatmak istiyorum..ankarada iyi yapacak neresi vardır ve maliyeti hemen hemen ne kadar tutar?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Siyah yapmanı tavsiye etmem. Ben yaptım. Antrasit griye çeviricem. İlk yapınca ooo bomba diyorsun ama arabanın içi çok basık karanlık oluyo cam filmi bile yokken. Daha açık renk yaptır derim. Ama torpido ve koltuk rengi vs.vs. de önemli. Bu arada süet değil alcantra oluyor.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: GP Esseesse
|
koltuklarımda siyah renk kumaş-alcantra karışık..göğüs de siyaha yakın koyu gri renkte..yanlardaki plastik saclarla birlikte tamamen koyu ton bi gri daha mantıklı olur..peki kimsenin önereceği biyer yokmudur??
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Bizde yaptik hiç tavsiye etmem acikcasi hoş oluyor bu bi gercek ama cok cabuk sıkılırsın sıkıntı basar arabanin içinde yol gidemezsiniz
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
siyah yaptırırsan odalarda ışıksız kalırsın ismayiiiiil
![]() şaka bir yana denildiği gibi siyah çok basık oluyor sıkıntı çekersin yer konusunda da dediğim gibi ertexe bir uğra fiyat al __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
erdal oto döşeme, şaşmazda. tavsiye ederim
|