|
|
#1 | |||
![]() |
Geçenlerde yasadıgımız talihsiz olay sonucu araba biraz yamuldu.
araba hemen cıksın diye mahalle arası bir yerde üstün körü toparlandı. şimdi ince ayar işçiliği güzel olan bir ustaya ihtiyacım var. far ayarları yapılıcak camurluk far birleşme noktalarını ayalanacak sonrada boyanıcak. birde fiyatta ucmaması makbuldur ![]()
__________________________________ Satılık RedREX |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bugun ikiler ile görüştüm.
varmı baska bildiği yer olan veya ikilerin işçiliği güzeldir oraya yaptır diyen? __________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: rs13
|
direk ikilere git sora pişman olma
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: I love my EF
|
göztepe sanayide başusta kaporta var okulun yanında 15 senelık ustadır kendısı hesaplıda yapıyor pişman olmassın
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: yokmuş:)))
|
ben ikilere arka tamponumu yaptırdım kaporta işçiliği çok güzel ama boyasa hiç hoşuma gitmedi.hatta sende ordaydın fibercide sohbet etmiştik bende k-vtec vardı
__________________________________ esselatü vesselamü aleyke ya resulallah |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
ya kararsız kaldım kimisi cok iyi asla pişman omazsın diyo sen şimdi böyle dedin :S fırındamı boyadılar acıktamı? __________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: yokmuş:)))
|
tam bakmadım aracın hazır gel al dediler benim aracım vernikliydi ama onlar arka tamponu portakal boya yapmışlar ve bi kaç yerinde akıtmışlardı
ginede sen bi sorarsın ikilere aslında benim maltepede bi boyacım var ama oda asla ucuz yapmaz hatta biraz uçuk rakamlara yapar
__________________________________ esselatü vesselamü aleyke ya resulallah |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
banada duzgun renk tutturmayı beceren boyacı lazım arka tamponu boyatıcam umranıye cıvarı bostancıda olur
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 2011 fd6 2008 cordoba
|
ikiler'huseyın abıyle veya murat abıyle konus omer ıscılıklerı cok ıyıdır ama fıyat olarak yuksektır dısarıya gore
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
![]() |
![]() eger işçilikleri güzelse önemsenmeyecek bir rakam. bu arada verdikleri fiyatta; ön farlar kaput tampon ayarı yapılıcak ön panel hafiften düzeltilcek ön kaput sağ sol camurluk ön ızgara ön tampon ön panel boyanıcak. nakit olarak hepsi toplam 750Tl ön tamponu boyatmazsam 620Tl __________________________________ Satılık RedREX |
||
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
abi bu ne hız
ne kadar hızlı topladın aracı Allah bi daha göstermez umarım.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: 2011 fd6 2008 cordoba
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 | ||
![]() |
![]() amin. sanırım bu ikiler hondaya boyatıcam referansınıda iletirim abicim tesekkür ederim. __________________________________ Satılık RedREX |
||
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
bu ıkılerın yerı nerede ?
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
bostancı sanayi içerisinde özel servis.
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
kardeşim avrupa yakasında olsan ben yardımcı olurdum babam yapardı ince ayarlarını boyacımızada boyatırdık.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
750 tl ugun fiyat gibi..Serviste boyatsan kaça çıkar acaba..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Kartal oto sanayide Konyalı Oto var. benim aracı orda boyatıştım işçilik çok iyi.
__________________________________ Ey başkasının gözünde kötü bir ben gören! Gördüğün kendi beninin aksidir; ondan nefret etme... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:26 ::::

ginede sen bi sorarsın ikilere aslında benim maltepede bi boyacım var ama oda asla ucuz yapmaz hatta biraz uçuk rakamlara yapar 
ne kadar hızlı topladın aracı