|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: x sechs
|
Avrupa Yakası Film Yaptırılcak
-UYGUN FİYAT -KALİTELİ MALZEME -KALİTELİ İŞÇİLİK mesajları adres tel ve fiyat olarak yazılırsa aradığım şeyi bulmam adına yardımcı olur.... teşekkürler... __________________________________ 15 AY KAPALI
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
hoc oto cam flim gerçekten kaliteli ve birçok firmanın da flimlerini HOC yapar
burdan uygulamalarına ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsin www.otocamfilm.com Son Düzenleyen eser; 14-06-2010 21:55. |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
fiyat ? ön cam hariç 3 numara olucak şekilde ortalama fiyatı ne olucak ? ben HOC u biliyorum fiyat olarak da tekrar sorma gereksinimi duydum şimdi... __________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
fiyat olarak bişey söliyemem ellerinde çok fazla çeşit var ve farklı farklı fiyatlar var aradıgında benim adımı solersen yardımcı olucaklardır Ahmet yada Hüseyin beye
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
ahmet abiyi çok iyi tanırım güzel bir fiyat verdi HOC olarak ![]() önerin için teşekkürler... başka önerisi olan varmı ? __________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: MZ3
|
Yav Ahmet abiyi tanıyorsun işte gidip yaptırmak kalmış
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
bazen bütçen tanıdık olmasına rağmen fazla gelebilir kendim için değil bir dostum ricası üzerine konu açayim dedim...
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
aksarayda mcdonaltsn sokağının altında metin var çok fena film çeker ön cam hariç 50 lira işcilik iyidir parasına göre
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
soğuk bakıyor o paralara o işin öyle olacağını biliyor... daha önce yaptırdın galiba bir sıkıntı oldu mu ? __________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: '11 Scirocco DSG HP? :)
|
Tek Kelime İle Şirinevler Erdoğan Oto cam her kalitede Film var Fakat İşçilik 10 Numara Ön Camımda 2 Numara Var İçerden Dışarı Gece Dahil Bir Gram Olsun Görüşte zorlana Yaşamıyorum,Selamımı söylersen ORda herhangi birine Fiyatı en iyi şekilde ayarlarlar
http://www.otofilm.net/ __________________________________ Son Düzenleyen Saro-Ş; 14-06-2010 23:25. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
Gençler Oto Cam Film Maslak
Tanzer Usta- tek parça Tanzer olarak bilinir... İşçiligi esnaflıgı kullandıgı malzemesi herşeyi 10 numaradır kardeşimin.. Bu da örnek olsun
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Bende filmleri söktürücem para alırlarmı çok
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
ve sonuç olarak ikisininde cezası uygulaması aynı 128 lira ![]() MetaL 3Ø7 ;) buradan bakabilrsin 1.5 yıl oldu bu filmi çektireli hiç sıkıntısı olmadı __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. Son Düzenleyen SekoLive; 14-06-2010 23:37. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: astra gsi wagon under construction
|
bende serkanın yaptırdıgı yerde yaptım komple on cam dahıl 70 tl
yanlız camlarınızı cok ıyı temızleyıp gıtmeılısınız cok sıra oldugu ıcın hızlı calısıyorlar 30-45 dk arası gıbı bır surede bıttı koca kartal on cam dahıl fılm kalıtesı olarakda gayet iyi istersen telefonunuda vereyım randevu al gıt __________________________________ Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ; Özgürlük armağan edilmez, fethedilir ancak !!! |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
filim dandik ise 40-50 alıyolar
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
60-70e yapılan filmden hayır gelmez.. taş çatlasın ömrü 1 mevsim olur..
Yavuz (dragger) filmleri 2006da çektirdi 4 sene geçti hala en ufak kabarma bile yok __________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: astra gsi wagon under construction
|
__________________________________ Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ; Özgürlük armağan edilmez, fethedilir ancak !!! |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
aksarayın %90lık bölümü dükkan önünde çekiyo bence filim kapısı kapalı tozsun bir mekanda çekilmeli yada ben çok kılım tek hataya tahmul edemiyorum
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
aynen aynen
![]() muhabbeti çok iyidir başkanım başkanım diye dolanır etrafda
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |