|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Merhaba arkadaşlar,
aynı konuda 2soru sormak istedim konu kirliliği olmasın diye. Başlıktanda belli olacağı gibi Leon cupra ve Opel Corsa'mız var yalnız corsa van. Bu araçlar için hot hatch versiyonlarının body kitlerini arıyoruz. Rakamlara göre orjinal, replika seçimi yapılacak. Araç başı 1500 lira gibi bir rakam verilebilir. Önerilerinizi bekliyorum, satın alabileceğimiz yer, bulabileceğimiz yer fark etmez Tek şartımız kesinlikle fiber olmayacak plastik arıyoruz. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
Cupra on arka tamponlarını seat forumlarından arastırabılırsın satanlar oluyor ama genel olarak herkes servısınden alıyor sıfırını.Yanlısım yoksada 1500-2000 arasına gelıyor sıfırı
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 76' Mercedes w115 230.4 / 09' Mercedes c180
|
ist garaj ypabilir belki opc yi tolga abi yan marsbiyellerini yaptirmisti dunde aziz yaptirdi ama fiyati bilemiorm
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
yok mu arkadaşlar yardımcı olacak
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: opel astra
|
opel grubu opc plastik tamponları bulmak cok zor servislerin dışında imkansız gibi bişey
opc panjur sis cerceveleri tampon ızgaraları ucuk bi fiyat tutar indirim zamanlarını kovalamak lazım |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: corsa black white & bmw 316 ti
|
corsa opc tamponları dısarıda bulmak ımkansız servıs fıyatı on arka 6000 tl daha sıcagı sıcagına yenı sordum leon ıcınde sanırsam 1500 2000 arası bır rakam
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |