|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Red Civic
|
Aracimin ön tanponu yeni takildi boyanmadi henüz port actırmak istiyorum hava filtresinden giriş veriyorlar galiba o porttan bahsediyorum nasıl yaptırabiliriz?portu nerden bulabiliriz?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
tesisatcı arkadasın var ise önden su bassların hava cıkıs yerlerine takıyorlar ondan alıp uygun delik acıp silikonla sabitlersin gerisi sana kalmıs
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Tampon değil midir o ya?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
portu fıltrene bakan yere acıcaksın kafana gore delme tamponu madem bılgı ıstıosun port denılen zımbırtı ole heryerde bulunmuo muzık marketlerde vs de var max 10 cm lık bı port al fazlada abartı olmasın subwoofer kutusu yapan yerlerdede olabılır.sende cai varmı bu arada?
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
yazdıkdan sonra bi ustaya gittik sagolsun anlıyomus bilgilendirdi sizin gibi sizede tesekkür ederim, portu bulduk delik acip takicaz. kusura bakmayın ,Cia dediğiniz seyi bilmiyorum nedir o? |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
katalizör iptali yani katın elindemi aracın üstündemi ?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
evet arac tamamen orjinal bunu neden sordunuz bilmediğim seyleri ögrenmis olurum cevabiniz için şimdiden tesekkür ederim
__________________________________ Erkan DOĞU
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: volvo s80 2.0t
|
Son Düzenleyen 34btr1907; 15-07-2010 18:49. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
morulu borulu o da guzel ahah
__________________________________ Women are like Buddhist , They're worship ox. |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Pure White
|
sımdı o caiyi taktıktan snrda tampona port yaparsan direk hava girişi saglarsın filtreye motorun daha güzel calısır yani güzel derken tepkimen fln iyi olur. nese bnce sen hiç bişi yapma accık otur bu forumu arastır sole bı yaz gecsın snr kıs gelsın o aralar cozersın butun ıslerı snr mantıgın cercevesınde karar verırsın. __________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: r11(rahmetli)...105 hplik bişe...
|
edit
gerek yok...
__________________________________ şşşş...seSSiz...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
filtreyi portun oraya kadar indirmek yerine, porttan filtrenin olduğu yere doğru hava taşıyabilecek bişeylerde yapılabilir. Filtre mümkün olduğunca ıslanması muhtemel yerlerden uzak durmalı.
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
hava filtresine boru, tampona port ,
ne lan bu ordu evi bahçesi mi ... __________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: gti
|
neyse arkadas direk emme manifolduna takmıo öle uzatmayı düşünmüş neler neler görüoruz günümüzde ah ulan ahh ülkemiz ne halde
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
oem filtre haricinde, short ram ve cai arasında
filtre borunuz uzun olursa torkunuz artar hp düşer. boru kısa olursa hp artar tork düşer. herşey soğuk havada bitmez. sen soğuk hava alıcam diye filre borusunu tamponun içine kadar uzatıp ucuna filtreyi takarsan bişey bekleme. ama filtre borusu kısa tutulup + bi port ile hava desteği sağlanırsa ozaman diğerinden daha fazla işe yarar. ayrıca tanpon değil tampon. __________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#19 | ||
![]()
|
Öncelikle bütün herkese bilgileri için teşekkür ederim neyin ne olduğunu cok iyi öğrendim ustasından öğrenmek cok daha mantıklı geliyor artık bana yoksa herkes bir şeyler atip tutuyor.Bilgi almak için geldiğim yerde bilgi vericem nerdeyse
)Mümkünse beni bilgilendirmek icin yazmayin ben sordugum yerden öğrendim.. İyi forumlar. __________________________________ Erkan DOĞU
|
||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |