|
|
#1 | |||
![]() |
Öncelikle merhabalar arkadaşlar, bu konuda fikrini almalıyım diye düşündüm...Aracım'ın üstünde belirgin ve sade durabilecek değişiklikler yapmayı düşünüyorum,Ama tıkandım aklıam gelmiyor..Jant diyeceksiniz jant konusunda kararsızım 15 spoon replika takmayı düşünüyorum ne dersiniz? Turbo tamponu arıyorum ama daha bulamadım malesef bende bu tampon üzerinde calısayım diyorum..Altına clio veya laguna lipi türü şeyler? Fikirlerinizi Bekliyorum.( Not: Lütfen unoya para harcanırmı boşa para harcarsın gibi yorumlar yapmayın
) İyi günler herkeze.Aracımdan bi kaç foto![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: M.B
|
işin açıkçası sitede sana yardım edebilecek uno sahibi bir arkadaş var ona danış san dahada yardımcı olabilir sana parça hakkında .... diye düşünüyorum jant seçimin doğru güzel durur ...ama german style yapmayı düşünmedin mi ??? daha iyi olabilir ...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
Yapman gereken tek şey basman
sonra karsısına gecip 1 2 Saat baktımmı ufaktanda aklına bişeyler gelir bu şekil ne yapsan Cuk olmaz.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
peki nasıl basılır bu unolar ?
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
aynen önce basman gerekir sonra ofsetli 15 güzel yakışır..
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
![]() |
Arkadaşlar, unolara bakarsanız arka camurluk ve lastik arası en az 6 parmak boşluk var bnmki sadece 1 bucuk parmak kafadan pek basık değil arabam arkadan basık bu hafta inş kafadan da basacağım.. German Style yapmayı cok düşündüm ama bilmiyorum kimse önermedi, ik german style düşünyordum camurluk sürter felan dediler zaten camurlukları actıracağım. Yay keserek ve amartisör sertleştirerek veya milden kısaltarak spor yaylar var ama düşürmüyor. Son Düzenleyen Rec.O; 25-08-2010 15:05. |
||
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
offsetli jantı unut başta 185-195/55/14 jant lastik tercihin olsun..
yay amortisör custom olarak kısaltılıp sertleştirilir..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bence marea hlx jantı yada fiat coupe jantları cok hoş durur sonr asarı sinyaller .Ön tarafta güzel bi logosuz panjur .Süper durur
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
[QUOTE=Rec.O;1646922]Arkadaşlar, unolara bakarsanız arka camurluk ve lastik arası en az 6 parmak boşluk var bnmki sadece 1 bucuk parmak kafadan pek basık değil arabam arkadan basık bu hafta inş kafadan da basacağım..
[QUOTE=Rec.O;1646922] Kafayıda bas hacı bian önce, Arkadan stoc her araba basık
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
En kısa zamanda inşallah
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Ofsetli jant bence güzel olmaz ama kamber güzel olur. Aracı alçaltıp kamber verirsen bir çok jant yakışacaktır. Spoom replika güzel olur dediğin gibi.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: MeGaNe&Clio
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: M.B
|
German style bence bak şimdi sana birçok kişi german style yapmayı tavsiye ediyor
en iyisi
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
German style yapmak problem değil, ama sorun ckarırmı ailemde biniyo arada sırada arabaya..4 Kişi ona göre düşünüyorm.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
masallah gördüğüm en temız unolardan...yay olması lazım bunlara fk marka yada apex...15 jant işini rahatlıkla görür..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
|
|
|
|