|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar aracım Hatchback..
Bir çift orjinal far buldum 99-01 kasalarla uyumlu.. Bendekilerde içi aracımın önceki sahibi tarafından açılıp boyanmış ve sağlıklı durumda değiller.. Temiz orjinalleriyle değiştiricem, ancak bulduğum farlar sedandan çıkma.. Sedanda kullanılan orjinal 99-01 farları, HB kasalara uyar mı? Yani ufakta olsa bir farklılık varmıdır? Yapı, ayakların ve çizgilerin oturması veya aydınlatma ile alakalı? Teşekkürler.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Civic B18C4 Swapped Coupe / Mondeo MK4
|
96-00 arası 2/3/4 kapı parçaları ön kapıya kadar bir çok şey uyuyor biliyorum.
__________________________________ Casablanca / Morocco 96 - Honda Civic B18C4 Swapped Coupe 09 - Ford Mondeo 2.3 MK4 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
uyar direk
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
yan sanayi birebir sıfır farlar araca takalı 2gün oldu yine jdm yapıcagımdan bunlara kıamadım istersen satabilirim uygun fiata?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
uyar kanka sıkıntısız oturuyor dıye bılıyorum
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
far, tampon, panjur, kaput, çamurluklar, silecekler, öncam vs kapıya kadar olan tüm kaporta parçaları uyar.
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
Eyvallah saolasın ![]() Uyacağını tahmin ediyordm ancak bir sohbet arasnda sedanları ayaklarında ufak bir farlılık olduğu bahsedilmişti.. Benmi yanlış anladım diye dşündüm e sormak istedim.. Saolasın teşekkürler dostum.. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: d16 automatic
|
makyajlilar (99-01)makyajliya makyajsizlarda(96-99) makyajsizlara uyar
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
99-01 2-3-4 kapı HB-SEDAN farketmez birbirlerine uyar.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Makyajlı makyajsız ayrımını biliyorum, sedan-hb fark ediyormu emin olmak istedim..
Yinede teşekkürler.. Teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Civic ies
|
Bende Uyar diye biliyorum... Ki yorumlara bakıldıgında da uyucagını tahmin ediyorum
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |