|
|
#1 | |||
![]() |
Yeni aldığım aracı Ocağın ilk haftası Serhan Citroene boya ve yenileme çalışmaları için bırakıcam. Mevcut rengimiz siyah, yatmaktan kaynaklı bol miktarda yanıklarımız mevcut. Siyah olarak bırakıp bırakmamakta kararsızım. Sizce ne renk olmalı ?
1) Standart 106 renklerinden istemiyorum 2) Gökiden fazla saçım yok 3) elektro blue istemiyorum sepang bronze nasıl olur ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ben olsam beyaz yapardım
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: yok
|
Bu bmw rengi çok güzel bunu söylediğime inanmıyorum ama çok güzel aynı arabayı bir sabah birde akşam gördüm gündüz bu araba komple boyanmış diyecektim..
![]() Çok feci renk değiştiriyor.. Aşırı elit duruyor bence olacaksa bu renk olsun.. __________________________________
Son Düzenleyen ST-max; 31-03-2012 22:59. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 98vts-00gtı-00vts-99gtı-?
|
bence sıyah sedeflı.ben beyaz sedeflı yapmıstım ama artık bıraz gectı gıbı sankı.elektro blue ıstemıyorum dıye yazmıssın ama bence cokda hos dudur.tabı bızım tavsıyelerımız hıkaye sonucta keyıf senın içine hangısı sınıyosa onu yaptır.insallah hayırlısı olur..
__________________________________ EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BU GÜNDE FENERBAHÇE.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 01'106 gtı
|
sepang bronze bu renk bmw'de aşırı güzel duruyor, 106'da güzel durur kanaatindeyim
__________________________________ Antalya Yapım Ekibi gtı
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bu boya çok çok pahallı değilse sepang bronze boyatıcam arabayı. alternatiflerede açığım daha vaktim var
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
sepang bronze,bence bu renk 106 gibi küçük arabalarda güzel durmayabilir..sedan ve cüsseli arabalarda rengi daha iyi gösterir diye düşünüyorum..ama tabiki zevk ve karar sizindir..
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: civic
|
evet kücük arabada bu boya güzel durmayabilir. Kücük arabada temel renkler dışında pek yakışacağını düşündüğüm renk yok açıkcası
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ef
|
bmwnin renk güzelmiş yakışırmı acaba abi 106 ya
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
varmı bu rengi 106 gti a shoplayacak bir babayiğit
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
iddialı renkler bencede küçük arabalarda güzel durmayabiliyor. yerinde olsam katalog renklerinden birini denerdim. mesela kiraz kırmızı... ya da s2000 siyahıda çok güzel olabilir.
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
106 gtı sıyahsa sıyaha boyat derım ben yıne bendekıde sıyah komple sokulerek basdan asagıya boyandı yenı boyalı sıyah fena durur kanaatındeyım bmw nın rengı kucuk arabaya olmaz aynı renk tut arabanı...
__________________________________ 34 EY 237 98KIRMIZI 106GTI
34 VA 3216 98 SIYAH 106GTI 34 ZR 1367 01 KUL GRISI106 GTI 34 BF 8372 97 BEYAZS16 34 ZM 500 00 SARI 106GTI 34 BF 8089 01 KIRMIZI 106GTI 34 BE 2920 01 SİYAH 106GTI |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
bu renk olmazsa siyahtan devam zaten
vakit olduğu için fikir alıyorum
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: civic
|
o zaman böyle simli sedefli ortaya karışık yanarlı dönerli siyah süper olur
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
bu renk 106 da sırıtır. küçük araba kaldırmaz.. aracı benim gibi sökerekten mi boyatıcaksın yoksa? yoksa sadece kapı içlerinemi girilicek ? motor içi boyanıcak mı ? motor içi boyanmıcak sadece kapı içleri boyanıcak dersen, s2000 siyahı na boyat gitsin, orjinal 106 siyahı ile ciddi fark var...farklı renk istiyosanda corvet kırmızısı bu bordoya çalan renk oldukça iyi..Kolay gelsin..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: MutluJet
|
bence piano black daha güzel durur
|