|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: s2000 &corsa cdti&turbo typer
|
ap1 s2000 m var farların içini acıp mat sıyah sınyallerın orayıda turuncuya boyadık
ılk basta cok guzel oldu ama zamanla aktı boyası renk acıldı plastık malzeme cam boyasıyla boyamıstık selulozık tınerle karıstırıp boyayı surmustuk.bu boya tutmadı sız hangı boya ıle boyuyorsunuz veya daha kolay cozumu var mı folyo kaplama vs. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
boyamadan önce zımpara yaptın mı?
__________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: evo6 tm crx
|
ramo si bul o sana yardımcı olur
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
sınyalın orası plastık cam mat sıyah yaptıgımız yere kesın yaptık onu hatırlıyorum
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Kadett
|
Zemini ince zımpara ile hafif pürüzlü hale getirip sonra güzelcene temizleyip öylemi attınız boyayı ?
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
sınyalı boyadıgımız kısıma atmadık ınce zımpara mat sıyah olan yere atmısız sımdı yapan arkadasıma sordum bu yuzden mı renk attı sızce
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
akan yer siyah kısım mı yoksa truncumu?ben Melih-ö nün fiestasının farlarını boyadım truncu kısımları cam boyası ıle kompresörle sıktık kaç ay oldu ne akma var ne dökülme zımpara falan da yapmadım
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
ya bu turuncu cam boyası nerde beyler
bende boyıcam da
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
cam boyası almıstım bnde akan yer turuncu olan yer boyayı selulozık tınerle karıstırıp mı
kompresorle attınız |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Kadett
|
Özellikle plastik zeminlerde zımparalanmadan atılan boya kısa zamanda kusar keşke zımparalasaydınız aslında bu işin en temiz ve garanti yolu önce zımpara ardından güzelcene bir temizlik sonra uygun astar ve boya bu şekildedir.
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: FN2
|
cam olan yere şefaf orcal turuncu folyoda güzel oluyo ama eğer orda çok ısı varsa zamanla folyoda azıcık kabarma olabiliyo
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
peki farları sınyallerı kendınız nasıl acıp kapıyorsunuz
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
boya adını hatırlamıorum ama öğrenir buraya yazarım çok araştırıp sıcağa en dayanıklısının o olduğunu öğrenip o markayı tercih etmiştik
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
izmitte orhan diye arkadasım var pasta cıla montaj vs eli cok yatkın bu ıslere kendı
actı farı sonra kaparken cok guzel sekılde sılıkonlayıp kapadı bekledık yarım gun kuru masını sonra taktık buhar vs bı problem yasamadım |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
![]() Kanka boya sürdük onu akıttı demekki sıcak folyoda şişecektir bence bizim hata yaptığımız yer komp.le atmamamız oldu boyayı sürmekle diğer türlü kompresörle atmak arasında çok fark oluyor __________________________________ Son Düzenleyen Cihan Çizmeci; 22-02-2011 10:58. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |