|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
passata çıkma mercekli far ararken sıfır depo malı yani yan sanayi mercekli farlarını buldum tanesine 80 lira diyorlar. sizce nasıldır? Ayar tutarmı ? bir sıkıntı yaratırmı?
aslında sıfır oem (hella ) merckli farını almak istiyorum fakat onunda tanesi 400 lira 1 takım 800 lira da bayılmak istemiyorum. Ya orjinal çıkma bulucam ya da depo malı mercekliyi alıcam __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
civic lerinki çok güzelde passatın nasıl bilemem.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
uzun yol da çok yapıyorum yılda en az 4-5 kez ankara- ayvalık - ayvalık - ankara yapıyorum
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bende clioda kullanmıştım uzunca bi süre hıç bı sikintı yaşamadım
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
peki ayar konusunda bi sorun olurmu? nette bazı yerlerde ayar da sıkıntı oluyor diye yazmışlar. yani kısaları ayarlarken uzun bozuluyormuş uzunları ayarlarken kısalar bozuluyormuş falan.. bide junjan lar daki gibi diyelim merceği en sola getirmeye çalışıtığınıda ayar vidası en son haddesine kadar gelip mercek en sol dibe kadar gelmiyor falan filan olur mu acaba :S
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
depo ıyı bı markadır far ayarı falan tutuyor sorun yok
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
hmm temiz çıkama bulamazsam artık alıcam depo
napalım
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Bende Imprezada kullanıyorum gayet memnunum
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
motor nasıl takılamıyor ? anlamadım
üzerindeki motorlar yetersiz ama kendi orjinal motorlarını takarsan sorunu çözersin dedi bir arkadaşım
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Vosvos
|
Depo söylenilenlere göre fk nın,
ben depo ön farları 4*5 ay kullandım,sadece 3-4 kere angellerın ampulleri deişti oda zaten içinde var yani kızarma morarma kararma olmadı anlayacaın =) __________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: ;)
|
Polo da depo kullanmıştım mercekli, sorun yok .
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
A3 ıcın sordugumda adam kendısı soyledı far ayarı tutmadıgını b turlu,cıkma kovalarsan belkı sansına bulanılırsın orjınalını
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 1994
|
Ben stoplarını kullanmıştım pek iyi değildi alırken iyi kontrol etmek lazım çatlak patlak olmasın diye.
__________________________________ BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
angellı değil orjinaldeki gibi sadece mercekli
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: VW Bora
|
Depo markalı ürünler benim bildiğim hepsi angel halkalı . Sadece mercekli olarak var mı bilmiyorum. Farları birebir gördün mü ? Görmediysen kesin angel halkalıdır bence.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Vosvos
|
__________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
piyasada yan sanayi farlara göre depo iyidir orginal ölçulerinde yapılıyo tavsiye ederim
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |