|
|
#1 | |||
![]() |
sizlerinde tavsiye ve zevklerinizi merak ettim arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: FTH 106 GTI , VW Caddy , haplanmış 1.4 İS
|
ne istediğine bağlı görsel olarak mı yoksa yürür olarakmı yürür olaerak dersen ne motorunu belirtmişsin ne bişeyini
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
genel olarak görsel bu arada kusura bakma doğru söylüosun yazmamışım 1.4 is hb yürür olarakta bi ince bişeyler yapmak isterim az çok kafamda belli ama biraz farklı olsun istiorum yani çok boğmak istemiorum çok jdm boğmak değilde sade orjinal kaliteli parçalar kullanmak niyetim teşekkür ederim kardeşim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ef
|
coil spoon kanat spoon ayna öne bir ek sarı sis amerikan park çamurluklar hariç
kaç model ve ne renk __________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
98 gri kardeşim sunroof lu üstünde orjinal vtı jantları var bronz spoon takayım dedim ama kararsızım çok piyasa oldu önüne gelen takıyo spoiler ok.lipte tamam sisler falan ama herkesin yaptığı aynı şöle farklı ne olabilirki
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ... E F ...
|
rat style yap ozaman
__________________________________ http://img195.imageshack.us/img195/2207/dscf3066f.jpg jdm EH 9 ... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
fena fikir değil
)
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ef
|
lip farklı olsun dersen "sir" kullan derim en çok yakışan makyajsız ek kasaya
ben sahsen replika spoon takmazdım orj vti bırakıp ![]() spoon kanatıda havai şortu kaplayabilirsin mesela
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
spoileri kaplama güzel fikirmiş ben orjinal karbon düşünmüştüm ama farklı olur dediğin gibi saol kardeşim düşüncen için
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
bu işler, kendi zevkine göre olur öyle onun bunun düşüncesiyle yapılan arabadan ne zevk alıcaksınki
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
sadece fikir belki benim aklıma gelmeyen başka bi arkadaşın aklına gelir die
|
|
|