|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
CMS üretimi 15 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 450 TL Sahibinden satılık ikinci el
yukarıdaki ilandaki jant sizce nasıl? integraya 50 yanak lastik ile takılırsa. çember kromaj olup göbeği gold ya da fıstık yeşili olsa? bu jantla uğraşmaya değer mi? bi de ofseti hakkında bilgisi olan var mı? çoğu cms gibi 5.5 ofset mi acaba? fikirlerinize ihtiyacım var __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
bu jantlar 7 inç cahit.. ama kırmızı arabaya fıstık yeşili falan yapma sakın igrenç olur
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
yaw renk olayı sorun deil. güzel olur mu olmaz mı o kafamı kurcalıyor :d
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
integraya bu tarz jant güzel ama bunlarda ön arka aynı ofset oldugu için yakışcagını düşünmüyorum ön arka farklı ofset olsaydı tadından yenmezdi düşüncem
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
çok kötü
alcaksan replika BBS RS al Paraya kıy
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
14"'ini arkadaşım fiarway'e taktı görüntü gayet güzel , integrada 15"jant ufak duracağından yakışmaz bence
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
benim de çekincem o yönde özgür abi
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
göm yere 45 yanak lastik tak
güzel durur o zaman
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Jetta TDİ
|
Ulan nerde nesli tükenmiş bi şey var ona zıplıyon
450 verilirmi bu janta git replika rs al |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
en azından takılmamış jant ama lastikleri değişiriz
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ES7
|
PS bugünler için var
![]() Jantın araç üstünde uygulanmış bir resmini bulursan senin arabana PS ile deneriz İntegra için 16" min olmalı kanımca 15" küçük olacaktır. Sadece dip basık kullanılacaksa hoş olabilir. İlave olarak japonlarda german style'le karşıyız
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
![]() ama yok ki şöyle alabileceğim 16inç könig traffic, advan rg2, volk te37 ya da enkei rpf01 ![]() jantın ilanına takas teklifi geldi diye sordum
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
ayene katılıyorum hele 2. foto dakı jant ıse sakın alma bence hıc ıyı gozukmuyo
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
stp de fiteke takmıştı bunlardan ama şöyle birşey var bunu alınca ofsetleri polisaj yaptırman gerekecek ortalarıda boyattın diyelim rakam olarak replica RS fiyatına gelir
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
mmustu reyiz olmaz diosa o jant altından da olsa olmaz. vazgeçilmiştir arkadaşlar
ilginize teşekkürler __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|