|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: punishe-R - mitsubishi - C.T.R Dana CiğeRi
|
sewdıgımız bı abımız crx aldı..ıllakı ufak tefek eksıklerı war boyası kaportası..proje aracı olarak hazırlıoruz o nedenle deısıkler yapmak ıstıoruz..
sahibindende bı kac sene once gormustum önü EK kasa crx gusel deısık bı durusu wardı..yurt dısındanda bı kac resım temin ettım ama pek acıklayıcı olmadı.. neler gereklı paneldı camurluktu gören duyan yapan bilgisi olan her turlu dusunceye acıgım saygılar.. ![]() ![]() [/QUOTE]
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE IT'S punisheR... ![]() MAPPED BY MUSTAFA ESE-R.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: GOLF MK2 "FADIL"
|
hocam akıl vermek gibi olmasın ama EG kasa düşünürseniz daha değişik ve yapılmamış olmaz mı_?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
EG oluorsa oda olabılır butun fıkırlere acıız war mı resım falan kardesım..?
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE IT'S punisheR... ![]() MAPPED BY MUSTAFA ESE-R.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ... E F ...
|
__________________________________ http://img195.imageshack.us/img195/2207/dscf3066f.jpg jdm EH 9 ... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: KıymaMakinası
|
onu eg oluncada cok sıkıslı oluyormus lan kcan
__________________________________ POWERED BY AYDOĞDU GARAGE Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma; gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
aynen EG de guselmıs oda olabılır gıbı..camurluklar EG camurlugu galıba panel falan nası olucak acaba..
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
2 ön far tampon ön panel ve iyi bir kaportacı gülüm
![]() istanbulda olsa ben hallederdim
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
kaputt??
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
crx in kendi kaputu kullanılacak kendi çamurlukları kullanılacak
![]() daha önce 2 farklı suzuki swift gtı dan birine audi a3 önü diğerine civic si önü koydum sıkıntı yok bendeeee
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
gülüm senin rexi sittin sene vadeyle bana satın siz
![]() yaw şöyle ucuz vadeli bir araba arıyorum ![]() EDİT: dağılın beyler burası tech bölümüymüş geyik yok yeni gördüm
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
ama ben çok degişik bişey isterim
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
bak işine gülüm hadi bakiim hadii
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Uçan tabut CRX-æ101 Corolla-Dede Yadigarı Renault 12 TSW
|
Bence EK-Eg yerine SİR önünü yapsanız hem daha güzel oem olup hemde TR de az olan bi görünüm olmuş olur
__________________________________ Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar! Tombul Tuner
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Kağnı arabası
|
ikiside aşırı derecede iğrenç önünü ee8 kasaya çevirin fakat maddiyat çok olur rex küçük bi araç önden ek farları kamyon farı gibi durur eg deseniz kasaya uymaz rexin hatları köşeleri araba komple köşeli ön farlar yuvarlak çamurluklar yuvarlak berbat olur
__________________________________ OKAN YILMAZ ..PRO STOCK GARAGE.... |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
Anca her yerini yuvarlatmak gerekebilir, tavan için çok zor bişey bu, üst taraf müzelik, alt taraf liselik gibi bişey olur sanırım
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
![]() ![]()
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... Son Düzenleyen 16EC813; 04-08-2011 09:30. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
bizde zaten frankeştayn yapıoz gerek motoru gerek duruşuyla...eg kasa çok sıkısli bencede
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
![]() JDM ünverse com .gibi bişeydi ![]() __________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |