|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
tr'deki integralara dc2'lerin ön kısımlarını montelemek mümkün müdür? yabancı forumlarda filan gördünüzmü hiç? araştırdım biraz ama bulamadım ben..
böyle bir ihtimalimiz varmı acaba.. erkut abi soktun aklıma bunu sabahtan beri araştırıyorum ![]() ![]() böylece alsak ön kısım uydurulabilir mi? JDM Honda | Acura Integra DC2 Type-R Front End Conversion Kit '98-01 (HID Headlights) - Sold - JDM Online __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Hani şu tipsiz, çift yuvarlak farlı USDM DC İntegralar varya, işte onlara JDM DC burun geçirilir. Kasa aynı zaten. Sadece çamurluklar+kaput+far farkı var. Civatasını söküp JDM'leri takıyorsun o kadar.
USDM DC İntegra; ![]() JDM DC İntegra; ![]() Ama gel gör ki bizim TEG'ler DC değil DA. Yani bir önceki kasa. Bizim teglerde JDM ile USDM, yani bizim kullandıklarımız arasında görüntü olarak tek parça far haricinde bir fark yok. Uydurman imkansız. e46 burnunu ne kadar oldurabilirsen DC burnunu da ancak o kadar oldurabilirsin. __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|