|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: OnitsukaTiger -_-
|
Arakdaşlar 2005model yaris için jdm parça varmı yada hondalara takılanlar uydurulabilirmi.İlle 0 dan dokturmekmı gerek yoksa.Toyotada japon vardır die tahmin ediyorum ama arac yaris olunca =S
__________________________________ Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön ! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
jdm parça dediğin ne?
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
ne parçası lazımki jdm far,stop, sis ??
yoksa yay spoiler __________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
tampon altlıkları spoiler sıs stop falan okdar onemli deil onlar var
__________________________________ Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön ! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
tabi ben boyle yazarsam siz nasıl anlıycaksınız kı
pardon noktalama kullanmadım. Tampon ekleri ve spoiler den bahsediorum.Stoplar sisler falan bulunur jdm olmasada olur.
__________________________________ Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön ! Son Düzenleyen Designer; 30-08-2011 23:56. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|