|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yok
|
iyi günler arkdaşlar,
-Benım 2005 model mini cooper,aracım var. ve ben bu aracı S e çevirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? internette satılan cooper S in ön ve arka tamponları benım araca uyarmı ölçü olarak yoksa çamurluklara kadar değiştirmek,genişletmekmi gerekiyor? -Egozs un ortaya alınması konusundada fikirl verriseniz çok sevinirim.nasıl olacagı komple egzosmu almak gerek yoksa sadece mevcut egzosu ortaya aldırabılıyormuyuz. -Benım bu tamponları ön arka ve öndeki ızgaraları fln temın edebilceğim güvenılır kalıtelı satış yapan bildiğiniz yer varmı önerebilceğiniz? internet üzerinden satış yapanda olabilir. -Son Olarak Mını cooper S in benim araçlarda olan orjınal merceklı farlarını nerden temın edebılırım?. Örnek Resimler: http://www.thequinnsplace.com/MyBlog...s/DSC00686.JPG http://image.europeancarweb.com/f/86..._Side_View.jpg Son Düzenleyen skarakutuk; 04-09-2011 10:14. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ön-arka tampon ve kaput ile görünümü halledebilirsin
egzozu komple alman lazım orj birşey istiyorsan mercekli farlarda genelde ikinci eline 1500 tl isteniyor yok denecek kadar az sıfırıda 2 kat daha pahalıdır sanırım 2.elinden __________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Colt cızırtı
|
arkadaşın dediği gibi on arka tampon ,kaput artı s kanat vede yan maspiyeller gerek tam gorunume cevirmen için ayrıca jant tabiki
zamanında bn bu islemleri yapmistım ortalama 2500 e falan mal olmustu hepsı far harıç..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
depo kapagını unutma kanka
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ......
|
normal cooper piyasası nekı acaba satıp s almak mantıklı dıılmı? bılmedıgımden soruyorum..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
S' ede bındım para harcamadan cok tat vermeyen bı arac bnce arada en az 7 8 binlira farkedıyor yaktıgı yakıtta cabası:S
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Yan marşpyelleri değiştirmeden olcu ve kalip olarak uygun olani yokmu acaba?...ve bunlarin hepsini takim halinde alacagim,bulabilecegim web sitesi fln varmi?
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:58 ::::

zamanında bn bu islemleri yapmistım ortalama 2500 e falan mal olmustu hepsı far harıç..

bi dunya para 2 inci eli cok zor zaten sıfırı 150 euro cıvarıydı sanırsam