|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Proton 416
|
S.a arkadaşlar. Resimlerini koyduğum aracım 2000 model proton persona. Aracımı alalı 2 ay oldu çok tatlı ve atak bir araç konforuda iyi.
Aracıma sade ama bakanı bir daha baktıracak modifiye işlemleri yapmayı planlıyorum. Aracıma yapılan modifiye işlemleri (kendi çapımda); 1-arka camlara çizilmez amerikan siyah film. 2-Mavi deri spor koltuk kılıfları. 3-Modifiye stoplar. 4-fren ışıklı Spoiler 5-Beyaz çelik jant boyama(2 si boyandı 2si duruyor boyanmayı bekliyor) 6-cd mp3 çalar Yapmayı düşüdüklerim; 1-Jantlara fosforlu kırmızı şerit 2-Ön kaput karbon kaplama 3-Far karartma 4-aracın üzerine 2 bayaz şerit (Karbon üzeri şerit olmuyor ) 5-Aynalara kaplama Arkadaşlar araç ortada modifiyenin yakışlacağı bir araç bence. Sizlerin fikir ve önerilerini bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ En Tatlı 416 Paran varsa Range Rover , Paran Yoksa Şahin
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Tavsiyem şu haliyle stopları kırmızıya çevirip custom coilover yaptırmanız.. Jantlar beyaz güzel olur
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Proton 416
|
Araba aslında alçak. Coilover'dan ziyade marşpiyel ve tamponlara ek düşünüyorum o zaman tamamlanır kanımca.
__________________________________ En Tatlı 416 Paran varsa Range Rover , Paran Yoksa Şahin
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |