Carbon kaputtaki leke ve izler

Konu: Carbon kaputtaki leke ve izler

1. yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yusufbatırel said:
    pekı kaporta boyacı aracı boyadıktan sonra su zımparası yapıp heryerını makıneyle pastasını cılasını atıyor ayna gıbı cıkıyor ortaya

2. STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

STP said:
    Alıntı 07AFH37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar karbon kaputa tavsiyenizi aynen yaptırdım önce 1500 lük zımpara ile sulu zımpara sonrada vernik inanmazsınız eskisinden cok daha güzel oldu tesekkur ederim salih usta da cok iyi boyacıymış saol USTAAAA
    gule gule kullan

3. _cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_cAgdAsH_ said:
    arac boyanıp wernık atıldıktan sonra su zımparası yapan görmedim ben..
    min. 1 hafta boyanın altının kuruması beklenir sonra suyla beraber makınayla pasta yapılır ustune cila we dewam...

4. STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

STP said:
    araba yenı boyandıktan sonra kurur fırında. sonrasında mın 1500 yada 2000 zımpara ıle araba komple zımparalanır sulu ve sabunlu olarak. sonra pasta cıla ıslemı uygulanır. cam gıbı yuzey elde edılır...

5. Carbon kaputtaki leke ve izler

07AFH37 said:
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gule gule kullan
    tesekkurler

6. EkReM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EkReM said:
    Alıntı 07AFH37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar karbon kaputa tavsiyenizi aynen yaptırdım önce 1500 lük zımpara ile sulu zımpara sonrada vernik inanmazsınız eskisinden cok daha güzel oldu tesekkur ederim salih usta da cok iyi boyacıymış saol USTAAAA
    hocam eski haliyle yeni halinin resimlerini görmemiz mümkün mü?aynı sorun benim karbon kaputtada varda.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

WOİCE CAR Hİ-Fİ

7. Carbon kaputtaki leke ve izler

07AFH37 said:
    pazartesi ofisteki pc de olması lazım eski halinin resimleri buraya atarım ben yeni halinide cekeriz ama sıfır gibi oldu diyebilirim en ufak bir leke veya matlaşma kalmadı

8. Carbon kaputtaki leke ve izler

07AFH37 said:
    bir de hazır sizlerin yardımını görmüşken bir sorunum daha var aracımın ön camının kırılması sonucu gögüssünde çok derin olmayan cizikler olustu bunlarda görsel olarak beni rahatsız ediyor bu konuda herhangi bir fikri olan varmı acaba?

9. EkReM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EkReM said:
    komple alcantra kaplatabilrsinhttp://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=8629&page=27.fotoğraflarınız bölümünde tholl-ga,ya ait bölümde resmi var.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

WOİCE CAR Hİ-Fİ

10. yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yusufbatırel said:
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba yenı boyandıktan sonra kurur fırında. sonrasında mın 1500 yada 2000 zımpara ıle araba komple zımparalanır sulu ve sabunlu olarak. sonra pasta cıla ıslemı uygulanır. cam gıbı yuzey elde edılır...
    yenı boyanmıs vernık atılmıs bır araca su zımparası yapılıp cam gıbı goruntu elde edılıyorsa 10 senelık araca neden yapılamıyor onu anlamadım.

11. STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

STeaM said:
    yusuf abi 10 yıllık aracın boyası zaten yeterince incelmiştir, boyası kötü durumda olan bir araca gidip 2000 numara zımpara yapıp üzerine cila atarsan araba zımpara sonrasındaki gibi mat kalır. o neden boya katmanı fazla olan (yeni araç yada yeni boyanmış) araçlarda bu işlemi yapabilirsin.

12. Carbon kaputtaki leke ve izler

07AFH37 said:
    antalya da alcantra uygulaması yapan varmı ?

13. emreekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emreekin said:
    07afh eski ve yeni halinin resimlerini bekliyoruz....antalyaya gelicem en kötü bayramda görüşelim..

14. Carbon kaputtaki leke ve izler

07AFH37 said:
    eski hali bu resimde oldugundan çok daha iyi cıkmış

15. Carbon kaputtaki leke ve izler

07AFH37 said:
    yeni halini cekemedim henüz çekince onuda atarım buraya

16. USTAaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

USTAaa said:
    halletiğine sevindim...

17. emreekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emreekin said:
    okk abi bekliyoruzz.....

18. dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dragon07 said:
    yeni resimleri beklioz nesil abii

19. TT_BOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TT_BOY said:
    çok sevindim valla halletiğine, yeni resim bekliyoruz