acaba tamponun kenarlarındaki bu ekleri kendim nasıl imal edebilirim hangi maddeden yapılabilir ?
mika kullanılabilirmi acaba ?
![]()
acaba tamponun kenarlarındaki bu ekleri kendim nasıl imal edebilirim hangi maddeden yapılabilir ?
mika kullanılabilirmi acaba ?
![]()
hem öğrenmek için hemde öğrencilik durumundan kendim yapmam lazımel yatkınlığım var acaba hangi maddeyi kullansam sıcak hava tabancasıyla rahat şekil verebilirim...
o arka tampon ekleri deme lütfen
Connecting site...
gri araçta ek var belki yardımcı olur
fiber, yapıştırıcı, ısı tabancası ile olmayacak iş değil ama harcayacağın parayı harap edip 2 katına mal etme ihtimalin de olduğunu unutma![]()
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Gavurcadan anliyorsaniz subaru forumlarina akin derim ben denk gelmiştim. Cam elyafi poyester macunu gibi malzemelerle adamlar arka tampon spoyleri yapiyorlar fiberci gibi, yabanci hondacilar da hafif tahtadan yapip 3m le yapistiriyorlar. Denenebilir :-)
çok eskiden tofaşa takılan bir parça bıçak adı aksesuarcılarda bulursun ararsan 20 lirayı geçmez çifti uğraşma
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
Bıçak karlık" sanayi ağzıyla böyle söyleniyor. 30 liraya ankara da bir çok aksesuarcı da bulunuyor![]()
konu kirliliği olmasın bende burdan sorayım konu sahibinden de özür dilerim bu arada. EP2 aracım var komple TypeR eki fiberciler yapabilirler mi ben mesela bi fotograftan falan göstersem. bu konuda hiç bilgim yok nasıl yürür bu işler.bize maaliyeti ne olur biraz bilgi verirseniz sevinirim
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Pert olmuş abs plastik bir tampon bulursanız, dremel ve ısı tabancası yardımıyla herşeyi yapabilirsiniz, tavsiye ederim.
şimdi sinyallerimin içi açtım onları yıkıyorum küvette sabah karartıcamelime artık ilk hangisi geçerse ekleride ilk fırsatta yapıcam
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)