kilosu 3 milyar iyiymiş :D normal bi arabayı iç dış boyamaya kaç kg boya gidiyo :)
Printable View
kilosu 3 milyar iyiymiş :D normal bi arabayı iç dış boyamaya kaç kg boya gidiyo :)
:D:D:D 9 milyar bide boyatması var 2 de en az işçilik versek etti 11 milyar arabayı zaten aldım 15 milyara :D
bazı bütçeleri sarsabilir ama böyle bir boyadaki aracı düşünemiyorum.
bakalım ilk talihli kim olacak :)
katalog resimlerini çekip buraya ekliyecem.
(işçilik 3.000 ytl boya 9.000 + 1.000 yard.malzeme) 13.000.-YTL
ama tedarikçiye yarın bi mail atacam kapatıcılık özelliği daha fazla mdır yani 2 kg ile işlem yapılabilir mi şeklinde.
yeşil kötü sarı taksiden cıkma gibi turuncu guzel ama eskı bsa tek olmassın.. kırmızı yap hem güzel hemde tek ol :D:D:D
sezai kasko o kadar vermio ama kilosu 3 milyar olan boyayı kasko ayıptır sülemesi biip sene vermez abana ne yaptın sen:) ehuehu ama bu tarz sevmiom ya tek ve sade bi renk cok daha iyi olur diye düşünüyorum zaten piyasada kırmızı corolloda yok fabrika cıkışı ne kırmızısı var nede siyahı var cumartesi konu hakkında yorumlaşalım:)
ahmet hollanda dan değil usa dan tedarik ediyoruz.
tamam kardeşim ctesi detaylı konuşuruz. ben sana ikisinide önermeyecem :D
ahuahu o kadar zengin degiliz canım:) show car hazırlamıyoruz:)
turuncu sıyah jant:)
kırmızı olmalı ama fuardaki focus kadar dikkat çekici bir kırmızı
egerki bsa'dan farkli olsun diyosan yeni kasa m5 in bejimsi bi rengi var ičine beyaz pearl efecti attirip guzel bi ton yakalayabilirsin+siyah cam,siyah jant,orjinal far orjinal stop guzel olur ama genede sen bilirsin:)
illaki kirmizi boyicam diyosanda ben olsam boyama derim daha učuk kačik renkler bak kendine nihayetinde kirmizi=kirmizi :)
piano Black yap bencee :) parlak siyah off fena :D
ehh madem bu kadar seçenek sundunuz renkleri gösterin de görelim yahu:D merak ettim m5 in bej rengini walla:);)
morcivert yap kankaa:D
kırmızı bence ap ayrı bi albenisi var ...
Kırmızı tonlarında olacaksa bu ikisini tavsiye ederim ;)
http://www.canim.net/araba/images/Re...RS_57-1024.jpg
http://images.gmhightechperformance...._corvette+.jpg