Bi e36 cabrionuz olsa ne gibi görünüşü açısından bisiler yapardınız renk kaporta far stop jant vs hangi ürünleri tercih ederdiniz fikir sahibi olalım
E36 olunca pek te yapacak bir şey yok bence. ///M olması ve güzel bir jant ile çok iyi bir görüntü oluyor zaten. Extra spliter olur ön tampona, yoksa şayet amerikan park olur yapılacak. Ben olsam yapmam ama çamurluk şişirme olur. Onun haricinde bozar başka şeyler arabayı bence.
Ben tek op orjinal temiz e36 gördüm mü bakıyorum gözümle süzüyorum. içimden araç sahibini takdir ediyorum o kadar orjinal tutabildiği için.. orjinali kaldımı onuda bilmiyorum yıllardır hiç orjinal e36 cabrio görmedim..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
e36 cabrioya sadelik yakışır, orj. olmayan hiç bir aksesuar yakışmaz... güzelce MTech yapılır eğer değilse, ama gidip de ağzı yüzü yamulan yan sanayi plastik ya da fiber değil, orj. olacak... eski arabam, 95 model ve hala bu şekilde duruyor İstanbul'da şimdi... hani bazılarının varlığından haberdar olmadığı araç...
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
böbrekler sonradan boyanmış, farlar ise hella celis... kalan bütün parçaları Almanya'dan kendim faturalı olarak getirttim 2006 senesinde ayna dahil, logolu orj parçalardır, yan çıtalar dahil...
e36 Far kaşı nedir abi ya
Konuyu açan arkadaşa da tavsiyem dışdan komple m paket jant olarak da 18inc dz exklusiv dz1 işlem tamamdır![]()
Umut abi hayırlı olsun gördüm arabayı
ben olsam Aırrıde süspansiyon , motorsport - M throwing star jantlar yada BBS koyardım , M paketi söylemiyorum bile ama detaya inilecekse arka tamponda M olmalı sadee difüzör değil , on tampon altı GT lip ve onun altında ek koyulabilir
GT Lip + Ek
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)