Ben alfa 75'ime superturismo WRC aldım. Hem et size'ı uyumlu, hemde alfanın jant bijon ölçüsü olan 5x98 e uyumlu kit ile birlikte geliyor.
http://www.pozitifauto.com/Oz_Racing...ismo%20WRC.jpg
Printable View
Ben alfa 75'ime superturismo WRC aldım. Hem et size'ı uyumlu, hemde alfanın jant bijon ölçüsü olan 5x98 e uyumlu kit ile birlikte geliyor.
http://www.pozitifauto.com/Oz_Racing...ismo%20WRC.jpg
konuyu dagıtmak gibi olmasın ama,izmirde yapılı çok alfa var ;)
valla abi 2.0 olarak bi alfizin yarış arabası var onla zaten deniyemiyoruz çünkü cok hafif biliorsun yarış arabası olarak kullanıyorlar.Alfiz serkan abinin araba var 2.0 oda filtre egzoz falan var bitane benimle aynı uygulamaları yaptığımız var o araçta makesef kaza yaptı Bir kaç tane v6 var ***** v6 lar 200 hp lerde bide turbolu var onunda arabada sorunlu
bişi demeye çalışmıyorum deneyebileceğimiz alfa romeo olsada denesek görsek diyorum nasıl hondalar izmirde deneyebiliyorsa bizde alfalar ile denemek istiyoruz ama sercy ede yazdığım gibi hep sorunlu ama bilmediklermiz varsa deneyip görmek lazım eksikleri tamamlamak gerek
cook var sayamıcagım kadar cok..
yarış aracı cok amatorce yapılmış bi arabaydı su anda zaten ıstanbulda.. Satıldı o araç. Pistlerdede hep sonlarda takip ediyorsan yarışları. Alfanın felsefesi bu olmadıgı ıcın belkı yollarda göremiyosun gazlıyan vs.. ben daha öncede söylemiştim senin beklentilerinin karşılıgı alfa degil ;) sat kurtul başka araba al vtec sti vs..
18 yada 17" 225/35 yada 40 Lastik + OZ Superturismo + 5 cm yay derim ve susarım. Ben 147 mi saysaydım bu şekil yapıcaktım şahsen :)
156 larda 18" taktıgınızda camurlukları açtırmanız gerekiyor 40 yanakta.
TAm almancı Spec olur bence gerek yok berbat olur
o jant alfada guzel olur :)
egerki dibine kadar basarim dersen aracini+krom aksesuarlarla`da desteklersen neden guzel olmasin :)
Ama alfa`ya daha cok yakisicak birton jant modeli varken Apaci isi olur biraz. . .Kaldiki sen ztn bu janti almassin . . .
Projelerin nasil gidiyo?Varmi bir gelisme en son D16 mi B16mi ne turboluyodun manifoldmu n lazimdi ole hatirliyorum..Birazda onlar hakkinda bilgi verirsen sevinirim . :)