örnek siyah olanının her detayını aynı yapcaksın çok iyyi ,ama eksik olursa da kendin bile begenmessin bence :D
kırmızı iyidir
Printable View
örnek siyah olanının her detayını aynı yapcaksın çok iyyi ,ama eksik olursa da kendin bile begenmessin bence :D
kırmızı iyidir
Ben hala 1k $ kismindayim isin, ya geliyorum yok olmuyo bu memlekette :D
Valla s2000 bile hafif kazalı 7500 dolara bulabiliyorsunuz. en kötü bu şekilde olur dodiklerin siparişini ve TSI ların siparişini verdim bile :D
https://scontent-a-ord.xx.fbcdn.net/...89698210_n.jpg
Aracıda sanırım kendim boyayacağım. Boya masrafına çok fiyat çekiyorlar :)
Plastidip uzaktan normal gibi ama yakina geldiginde rezalet duruyor.. Boyaya en az 2k vereceksin ki 91 model arac icin cok gereksiz. Ebay den istedigin renk folyo al DIY yap :)
Kendimde boyayabilirim diye düşünüyorum :D denemekte fayda var çok bozarsam artık folyo kurtarır :D Pist günleri için hazırlıyacağım arabayı zaten. Mid-Ohio açıldı :D
vay be güzel araçmış 4 aydır hayal ediyorum amerika hala hayalde kalacak gibi vize almak iş için mi okul dil kursu için mi gitmek gerek karar veremiyorum. belli firmalarda çalışan tanıdıklarda iş bulmak kolay değil falan dedikçe vazgeçiyorum hep ama araba sevdası için gelicem bir ara yaş 30 olmadan.
boyamadan sonra nasıl oldu olacak paylaşırsanız sevinirim.
biz çalışıp duralım :D
bence plakalığın orayı piano black tamponlarıda mat yapın güzel olur :)
edit:tamponları kendiniz çok rahat boyayabilirsiniz gerekli malzemeler varsa eğer 2 kat astar üstünde 2 kat boya 2 katta vernik tamamdır :D