Temizlik amaçlı tavan hariç boyatmıştm zaten aracımı. O bölgedede boya var doğal olarak. 11 yaşında araba zaten boyalı olması yada olmamasında bence bir fark yok.
Printable View
Temizlik amaçlı tavan hariç boyatmıştm zaten aracımı. O bölgedede boya var doğal olarak. 11 yaşında araba zaten boyalı olması yada olmamasında bence bir fark yok.
bence boyatmaya falan kalkma o bölgeyi kalsın oyle
edit yukarda boyattım demişsin.boyat gitsin o direği
geçmiş olsun. işin ilginci kalas, arabanın üzerinde o bölgeden farklı bir yere gitse daha büyük hasarlara yol açardı . Şoför tarafı olması can sıkıcı ondan dolayı daha düzgün boyanmalı her arabaya binişte gözünüze takılabilir güzel yapılmazsa
80 100 düzeltmeye alırlar . 100 yada 150 de boyası tutar
Çok geçmiş olsun, kötü bir durum olmuş. Ben de konuyu açarken daha büyük bir şey düşünmüştüm ama Allah'tan pek büyük bir hasar olmamış kalas düşmesine göre. Orada boya varsa eğer boyasız işlem yapılacağını sanmıyorum o yüzden tekrar boyanacak bana göre. Tahmini 300-400 lira tutar hakkını isteyen bir ustada.
Ayrıca pasta-cila ile bunu düzeltmek nasıl oluyor Allah aşkına? Göçüğü pasta ile mi dolduruyorlar?
orası arabanın direği değil mi ? Orası çekiçle falan düzelmiyor. Aynı bölgede benim aracımda da tornavida izi var. Hırsız girerken zorlamış ve göçük yaratmış, ancak aracın direk kısmı olduğu için hiç bir müdahale edilemez dendi bana ?