E hani bu akşam :D
Printable View
E hani bu akşam :D
Goki olum arabayi komple cf yaptin milleti yiosun simdi burda yok yarin elimdeler fln diye :D
TT'ye kiralik arabayla katildiini solesene herkese :D Arabam komple cf oluyo desene :D
Hadi bekliyoruz fotolari :D hahaha :DD:D
geldi kanka :D az sabır koyucam fotoları yarın ben bile gelişi güsel gördüm.
bayramdan sonra bagaj spoylerini kapı kollarını göndericem dediğin bi süre sonra olucak inşallah. ama kaputu orjin alıcam Allah'ın izniyle para biriktiriyorum.
Sabah işe geldiğim gibi kutuyu parçalarcasına açtım:D ortam biraz karanlıktı bune ya çok koyu dedim ama aydınlık bi ortama çıkınca gerçek yüzünü gösterdi elimde bakarken çok beğendim parçaları taktıgımda göze daha hoş geliceğinden eminim.Resimleri akşam paylaşıcam şu an işteyim şipşak yanımda değil telefonunda kablosu yok o yüzden akşam görüşmek üzere :)
merakla beklıyoruz :D
slm arkadaşalar hangi ve ne parça istiyorsanız ister carbon döküyoruz ister kaplıyoruz saygılar...
Herkes satış yapmak ister yüksek fiyat çekipde satış yapmassa isterse 4000 lira desin ne anlamı var
Yani kimsenin amacı kısa yoldan para kazanmak değil kimse keyfinden o fiyatları solemiyor
eğer hatırlarsan seninle konusmustuk özelden
800 liraya kaput fiyatı vermiştik seboyla beraber (Folyo Kaplama yada carbon kaplama değil fiber ve infizyon olarak tril değil...) (iç döşeme için de carbon kaplama fiyatı verilmişti)
isteyen olursada hala aynı fiyatlar yaklaşık olarak geçerli araca göre ufak tefek oynamalar mutlaka olur
Bahsedilen fiyatların altına yapmanında bi anlamı yok kumaşın sadece metresi 40€ larda bunun ilaçları, kalıbı, işçiliği ????
Sonuçta polyester gibi basit değilki bu iş
Ayrıca seibon kaputu herşeyiyle gümrüğüyle kargosuyla 1000 liraya nasıl getirebiliyosun ??? :) gümrükte kalma riski de cabası :)
Siparişini verdiğinde 1 hafta içerisinde hatta daha erken elinde oluyo yurt dışı ne kadar sürede elinde ? :) gümrük riski varmı ??
Yapmayın etmeyin
bu arada yanlış anlamayın üretici olarak değil tamamen objektif olarak konusuyorum.
800 lü 1000 li fiyatlar sıradan değil hepimiz farkındayız ama içinde gelip gelmeme yada gümrükte takılma riskiyle üstüne daha yüksek fiyat eklendiği zaman sizce hangisi daha avantajlı
unutmadan şunuda belirtiyim
inanın kalite aynı
Seibon da 12K burdaki de
kumaşlar aynı kalite oda infizyon burdakide :)
Amacım tartışma çıkarmak yada başka bişi değil. Ama dışardan göründüğü gibi yüzeysel değil...
Bende kumaşla bikaç iç parçayı kaplatmak istiyorum...Maalum kaplamada kullanılan kumaşın metresi 10euro.e46 3serisi için fiyat alabilirmiyim?
@fot
ben yapılan işçiliğe bişe dedimi sanmıyorum sadece fiyat çok pahalı dedim sebo nun işçiliğini benden iyi bilen yoktur herhalde bu sitede:) ki .Cem.'i ben yönlendirdim seboya;) benim tek sölediğim fiyatlar.
bide sence mantar'ın malı gümrükte kalırmı seibon getirmek istedikten sonra:)
+ bişe daha pahalı bulmama rağmen bagajı seboya yaptırmayı düşünmezdim onun için para biriktiriyorum şimdi :D
zaten yazdığım çoğu şeyde adına bişi solemedim :)
işçiliğe bişi dediğinide ima edip işçilik hakkında bilgi vermedim zaten sadece belirtmek istedim yani
cemi yönlendirdiğinden haberimiz var zaten sağolasın ;)
gümrük konususnda da mantarla alakası yokki o anki gümrük memuruna kalmış herşey.
Kalır gümrükte neden kalmasın hatta %70 kalır :) S2000 Seibon kaput kaldı en son 600 ytl verildi gümrükten almak için (tutar konusunda yanlışım olabilir)
motorlardan kalan oldu ya yeri geliyo far bile kalıyo :D
daha çok gümrük memuruyla alakalı bi durum yani.
Bagaj içinde bekliyoruz o zaman :)
Bu arada teşekkürler yazılanları yanlış anlamadığın için
yabancı adam değilsiniz niye yanlış anlıyım sebo benim abimdir imkanlar el verseydi keşke araç içi yaptırdıgım malzemeleride o yapabilseydi ama olmadı. nasip bagaja artık.:)
sağolasın
nasip kısmet herşey :)