ön plakam takılı degıldı 2 ay once aracı ustaya bırakmıstım bantla yapıstırırsın demıstım ama sagolsun sılıkonla yapıstırmıssımdı plakayı cıkarcam ama sılıkonu nasıl temızlıcez boyayı kaldırır mı ?
ön plakam takılı degıldı 2 ay once aracı ustaya bırakmıstım bantla yapıstırırsın demıstım ama sagolsun sılıkonla yapıstırmıssımdı plakayı cıkarcam ama sılıkonu nasıl temızlıcez boyayı kaldırır mı ?
Silikonu cam (siyah) silikonu olarak farzedersek, gazyağı işinizi görecektir.
Fakat plakayı çıkarırken dikkat edin. Kıvrıldığı zaman eski halini almıyor...
Plaka'nın altına ince bi misina geçirip iki elinle testere hareketi yaparak plaka yı en az hasarla bulunduğu yerden çıkartabilirsin.Başka da yöntemi olduğunu sanmıyorum.Altında kalan silikon eğer şeffaf ise gaz yağı işini görür,yok eğer cam silikonu (siyah) ise gaz yağı bi işe yaramaz.Kolay gelsin
Arabanızın beygir gücü kadar,sizin onu kaç beygirlik kullandığınız da önemlidir
Konuyu googleda aratarak buldum yeni konu açmak istemedim. Aracımın silikonla yapışan spoileri sökmek istiyorum altıdaki siyah silikonu nasıl temizleyebilirim?
ben Isıtıcı ile cikacagini dusunuyordum ama bana misin demedi, olan sicaktan su toplayan parmagima oldu
tamamen temizlemek icin ne yapmak gerekir?
Mazot veya gaz yağı çıkaracaktır.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
çok pis iş açıkçası. hele bide sürerken bol bulamaç sürdüyse ustanız baya zorluyor. tel işlerine de dikkat edin plakayı kesicem derken tamponu da almayın![]()
Yeni alacağım arabada krom cam çıtasıyla bagaj çıtası var bunlar sizce neyle yapıştırılmıştır ? Yeni satılanlara baktım mk2 leon'a göre çift taraflı bantla yapıştırılıyor diye belirtmiş ama eğer silikonsa sökmek için nasıl bir yol izlemem gerekli
arabaların canı kutsal(japon) silikon çift taraflıdan oluşur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)