Yeni Scirocco İçin Arka R Tampon veya Orjinal Tampon Üzerine R Difuzor ariyorum nerden bulabilirim bilgisi olan varmi ...Teşekürler şimdi'den.
Yeni Scirocco İçin Arka R Tampon veya Orjinal Tampon Üzerine R Difuzor ariyorum nerden bulabilirim bilgisi olan varmi ...Teşekürler şimdi'den.
ilk mesajda genel olarak kendimizi tanıtırız biz ondan sonra yardım istenir.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Sürekli forum kullanmaya gerek yok.Sosyal hayatında hiç tanımadığın bir ortama haldır huldur mu girersin yoksa selamını verip kendini tanıtıp mı devam edersin?
Gereksiz ayrıntılar.. Kendini tanıtsa ne olacak? Laf yapmak için yapıyorsunuz yemin ederim.
Birisi arkadasa kapiyi gostersin.
Selami aleykum demeden koy kahvesine bile giremezsin bu memlekette
Madem cümle kurmayı iyi biliyosun, İlk önce forum kuralları okursun güzel kardeşim o zaman. Sonra TDK çalışanı gibi davranırsın. Yine de hoş geldin.
Gereksiz ayrıntı derken o zaman kendini tanıtmanın forum kuralı olduğunuda gereksiz görüyorsun o zaman ? Herşeyden ziyade onuda geçtim. Selam vermek adettir bizde onuda belirtiyim.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)