Abi selam tabikide istedigini sorabilirsin ne demek
onemli olan bu konudaki bilinci arttirmak.
Simdi en basitinden anlatmak gerekirse 2 cesit boya sistemi var.
1 baz kat sistem
2 opak duz sistem
Baz kat sistem dedigimiz uzerine mutlaka vernik uygulamasi yapilmasi gereken bir sistemdir. Baz kat sistem ile ancak metalik boyalar boyanir ve ardindan uzerine vernik islemi uygulanir. Bu sistemde uyguladigimiz boyanin bir sertlestiriciyr ihtiyaci yoktur, cunku biZ bunu uzerine vernik aticagimiz icin o katmanin tas gibi olmasi ve dis etkenlere karsi koruyucu olmasi gerekir. Bu sebepten oturu benim vernikli olarak uygulama yapacagim uygulamalarda ben altina uyguladigim boyanin uzerine vernik atarak 2 asamali bir boya uygulamasi yapmis olurum.
Sizin koymus oldugunuz duz boya aslina bakarsaniz kaba tabirle zaten vernigi kendi icinde olan ve atilan katin zon kat oldugu bir uygulamadir. Bu durumda benim bu yuzeyi yukarda bahsettigim gibi sert ve koruyucu yapmam gerekir. Bu uygulamalarda metalik renkler uygulanamaz. ( yukarida bahsettigim baz kat sistemde vernikli olarak ayrica duz renkte boyayabilirsiniz.)
Abi simdi su olaya gelelim ve su ornekle yola cikalim. Ben 20 yildan beri araba kullaniyorum ve kafama gore diyorumki yahu emliyet seridini kullansam ne olacak ? Zaten gitmek isyedigim yere gidebiliyorum. Neden trafikte bekliyim ?
Kesin ve net olarak uretici ne diyorsa kutunun arkasinda, onu uygulamak gerekli. Bu bahsetmis oldugumuz boya isi icin ureticiler piyasaya cikmadan 1001 testten geciyorlar. Hele birde boya oem onayli ise kimse kafasina gore karisim yapamaz.
Her boya ureticisinin karisim orani farkli olabilir burada bir standart yok oyuzden eger bir karisim yapilacaksa mutlaka kutunun arkasina bakilmasi gerekmekte.
Kafaya gore yapilan karisimlarda boyanin solmasi, ileriye donuk dokulme, yapismama, matlasma, cokme gibi bir suru problemle karsilasilabilir.
Umarim kisaca aciklayabilmisimdir.