Konuya emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Çok faydalı olmuş gerçekten. Teşekkürler.
Konuya emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Çok faydalı olmuş gerçekten. Teşekkürler.
Hakan abi gazıyla bende bagajı boyuycam hafta sonu.
Bagajda boya atmaları, patlamalar, boya çatlakları oluştu. Malesef kış geliyo en azından kaportayı koruyayım diye hakan abiye yazdım, kendimi boyacıda buldum.
Sprey usulu el zımparalı uğraşıp deniycem bakalım, nası bi sonuç çıkıcak konuya ekleme yaparım bende.
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
İlk defa elime macun almama göre gayet iyi ama istediğim sonucu alamadım kanka
Macun üstü astar hazırlığı aceleye geldi, yüzey pütürlü kaldı. Hava karardığı içinde astarlayıp boyadım ama tekrardan ince zımpara, astar boya yapıcam.
Araba boyalı olduğundan hiç sorun etmiyorum zaten. Zaten komple kaporta ve boyanacağı için 4/4'lük işte beklemiyorum az düzgün olsun yeter bana
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Konuyu bilmem kaç sene sonra okudum.Bu işlerden biraz korkardım ama Bülent abinin kaputu görünce gerçekten heveslendim.Mükemmel işçilik eğer ilk defa yapıyorsa.Burda yıllardır kaportacıyım diyen ustacıklar böyle boyayamaz.Elinize emeğinize sağlık.
elim fena değildir bu işlere ama ilk defa boyamıştım evet, sonrasında baya bir boya işi yaptım... bu işin sırrı kaliteli malzeme ve de bolca sabır, ustalarda şu anda ne sabır var ne de kaliteli malzeme... herkes yerli boya vernik ve normal tiner kullanıyor, zaten maşallah bolca sulu zımpara, kurumadan atılan astarlar, boyadıktan sonra düzeltilir denen kusurlar vs... ruh hastası olmamak için vakti olan kendi uğraşabilir, sonuç ustadan daha kötü olmaz emin olun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)