Bir güncelleme paylaşayım,
pcb ölçülerine ulaştım üretimi için teklift istedim fakat çizimi için projesini halen bekliyorum.
yapım tekniğini öğrendim.
kodlamasını öğrendim.
Pcb üretimi için tedarikçinin minimum üretim miktarı var öyle 2-3 tane alamıyoruz. Bu min üretim miktarı kadar pcbyi almamız gerekecek boş olarak. sanırım 50 pcb kadar bir mitar olacak.
Sonrasında ledi tedarik edip lehim yapacağız üzerine. Pcb başına 20 adet led 20 adet direnç gidiyor. Her bir led hem kırmızı hemde turuncu yanacak yani içteki stoplarda sinyalde aktif olacak.
Bütün bu işin bir bedeli olacak anlayacağınız üzere.
Kaç kişi yaptırmak istiyor ona göre attığımız taş ürküttüğümüz kuşa değiyor mu bir tartalım isterseniz.
Maliyetler şöyle;
pcb kargo dahil 68$ çıkıyor + 85-100 lira vergi çıkar.
led+direnç 20 tanesi 8$+ vergi
sarf malzemeleri (yapıştırıcı+dremel plastik kesme diski)
1x 191 972 712 female connector housing with 1x 000 979 129 repair wire set
1x 1J0 972 923 male connector housing with 1x 000 979 133 repair wire set
mevcut bozukların tamiri için içinden çıkan ledi öğrenip tedariğine bakmam lazım. Bir araştırıp buradan yazarım tekrar.
Emeklerine sağlık Deniz öncelikle.
Uğraşıp araştırmışsın baya detaylı. Ben yazamadım dünden beri.
İç stoplarda yeri var içinde led yok .
Buralara led dizmek için dediğin gibi detaylı maliyetli bir işlem gerekiyor. PCB ler vs.
Ama daha önce yapanlar kırmızı led halkayı buraya uydurup diğer stoptan parktan kablo çekiyor ve parklarla beraber kırmızı yanıyor dümdüz. Sinyal de dış yanmaya devam ediyor. Bir nevi paralel kablo çekiyorlar. Ve maliyetler çok çok ucuz oluyor . Merdivenaltı biraz ama sadece pcb nin 750 TL olduğunu ve led di dizmeseydi işçilikti soketti derken uzay oluyor maliyetler haliyle.
VW Jetta Passat b6 2005-2010 volkswagen skyline led ring | eBay
Bunlar tak çalıştır halde satıyorlar ise alıp takmak daha mantıklı. Riske atmak istemiyorum 500 TL + Vergi yi. Ya da alalım en kötü patlarsak ledini kullanıp DIY MIY yapıcaz artık![]()
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Yurtdışından malzeme ile bu iş olacaksa çok maliyetli olacak gibi duruyor. Yurt içi hazır dizili led satanlar var. Çok daha uyguna çıkabilir bu şekilde?
Used PASSAT B6 & JETTA MK5 Skyline Stop Cift Halka for sale in Bornova - letgo
Isparta icinde, ikinci el satılık passat b6 skyline stop - letgo
Birde böyle bir yer buldum. Telefondan ulaşamadım.
Bizim ilacımız burası sanki @enesy
BT Electronics - Ana Sayfa | Facebook
Bu bt elektronik dayı ya öldü ya hapiste.
7 8 ay önce konuştuk askere gidicem bedelli dönünce yaparız gibi birşey dedi.
İzmirdeyim kargoyla yolla stopları dedi sonra arazi modu tel kapalı
Bu dayı ile görüştüm aktif olarak yapmaya devam ediyor. Orjinal ledler için 400 TL fiyat verdi 2 sene garantili GTR stop için. Eskisi stopları da tamir edecek yani 4 halka toplam. Hala yaptırmayı düşünüyorsan 2 araç pazarlığı yapalım?
Biz 2 hafta sonra araba tatilden dönünce yaptıracağız.
Valla gördüğüm en yetenekli farcı arkadaş şu bir ulaşın isterseniz harikalar yapıyor.
Ahmet Cıplak (@azc_car_style) • Instagram fotoğrafları ve videoları
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)