sorun yok apartman içindeyik:) üfomuz var :)
Printable View
sorun yok apartman içindeyik:) üfomuz var :)
çok güzel oluyorda çok ağır olucak sanki tampon
ayaklar tutmayabilir kanımca
Abi boyamayı kim yapıcak ?
gerçi kompressör var ama :)
resimler için sağol.boyadan sonra önde plaka olucakmı:soru:
Kare bir biçimde, sağ tarafta olsa güzel olur wallahi :)
ellerine sağlık tampon çok güzel oluyor, ama ben yeni takılan farları nedense pek yakıştıramadım arabaya, sanki eski farları daha çok yakışıyordu.
tampon cok agır degil yaklaşık 10 kg oluo orjisi zaten 4kg
boya işlemini kendim yapacam
plaka ortada gene olacak fakat kare plaka şeklinde
farlar bu arada neden hoşuna gitmedi dostum ben şahsen daha cok begendim ama tabiki göreceli bi işlem
hatta aem yada oldskool bi plakalıkla güzel olur ortada;)az kaldı hadi hayırlısı:)
3-5 kere gördüm apartmanın bahçesi içinde uğraşıyordun. :) Bide kapının tam önüne çekmiştin sergiliyordun sanırım. :) Güzel olmuş ama acil boya istiyor.
tech kapalıydı yapıcak bişey bulamadık bari tamponu zımparalıyalım dedik çok ince işleri kaldı macun işi bitti gibi bi boyası kaldı
http://img7.imageshack.us/img7/4688/anilayvaz222hp7.jpg
Sonucu merakla bekliyorum. Bu arada bugün senin stopların aynısını gördüm burda. Meğer onlar senin stoplarmış :D
Noldu burası yahu *
ne olmuş:) araba komple boyada arkadaşlar inşallah çıkarıoz çarşamba yada perşembe bakalım nasııl olacak artıkın:)
Maşallah elinize sağlık güncel resimleri bekliyoruz cumaya ozaman :D
masallahh guzel olucak :)
Valla çok güzel birşeye çıkacağa benziyor:)
Farlarda ayriyetten hoşuma gitti maşallah..
Ama bence silecekleri normala çevirsen bide jant ebatını büyük tutabilirsen(sorun olmuyorsa) daha güzel olacağını düşünüyorum:)
Bora abi corsa daki jantları buna taksana çok tatlı durur:icon_tup:
kolay gelsın ama orj tsa ekı daha hos dururdu bu aracta..
hepinize cok teşekkürler arkadaşlar
arkadaşlar hepinize cok teşekkürler
araç ile ilgili görüşlerinizi degerlendiricem illaki sizlere soracaklarımda olacak zaten neresine ne yapayım başka die cok sagolun
güzel oluyo güzel ben biliyorum :)
güzel olcak güzel RVJ power :)
eyvallah melih ve lewocum teşkür sizlere
yhaa resimleri koyan arkadaş benim toyota derinderede çalışan oguz abimmiş kendisi sevdigim bi abim bilmeden koymuş kendisinden büyük özür diliom wanna
abi walla kusura bakma sen oldugunu bileydim arardım abi kaldır die wanna cok cok özür
hayırdır flımı yıne koparmıssınız özurler havada ucusuyor ?
yok yhaa meli öle deil derindere de çalışan bi abim war o da bilmeden benim aracın yapım aşamasındaki resimleri koymuş falan filan bende bilmiodum o oldugunu sonra telefonda halleştik:)
hımmmm ok olay cozulduu yanıııı :)
:D:D:D:D:D hadı bakalım
wanna bi ara alırım oğğuz abi senden resimleri konuşuruz yarın yanındayım zate:)
Valla bravo güzel iş çıkmış :icon_tup:
Daha yapılacak işleri var mı?:)
daha var dostum işi biter mi:)
İş sen istersen biter istemezsen bitmez:D:D
Demeye çalıştığım daha yapılacak ne var:)
bagaj içi arka tampon ve birazdaha yere indirme:)
İnşallah onlarda olur Allah gönlüne göre versin :)