15 alacaksan sana tavsiyem lenso dash modeli var bi bak derim
Printable View
15 alacaksan sana tavsiyem lenso dash modeli var bi bak derim
Evet ben hep takozda yürüyor sanıyordum arabayı gram esnemiyor zaten lastik kenarlarıda çamurluklara denk geliyordu esnese yarar yani lastiği içeride değildi lastikler.
Sanayide duydum bende beykent sanayiye çekmişler arabayı yalan haber olma olasığıda olabilir.
Benim arabayı zaman görse gazı köklüyordu.
kyowa 2 resimdeki yada lenso ikisid cok yakışır.
Demekki yalanmış tipi kayık bi hıyardı zaten söyleyen pek inanmadığımdan yalan olabilir dedim.
Valla ben siyah spreyimi aldım bekliyorum :) bu sefer bijonlarıda siyaha boyayacağım.
Valla siyah çok bogar Tayfun arabanda kırmızı zaten ama illa siyah diyosan aralarından König en iyisi
Fotografını koydugun modeller hep 17'', alacagın 15'' cok daha cirkin duracaktır.
Bir de siyah jantın bakımı zor, yıkatırsın cıkarsın eve gelirsin bakarsın les gibi olmus.
Senin orjinal vti jantların noldu?
Replika vti jantı alacaksan da mutlaka boyat onları, normal hali cok kötü duruyor.
Bu arada nacizane tavsiyem, o 17'' jantlara o kadar para verdin, bence onları kullan...
Tek handikapı renkleri, spoomlarını boyarsan bence güzel olur.
Denemeye giderken de öne 14 sac takarsın devam ;)
lenso veya kyowa 1. resim
Kanka orjinal vti jantlarım jv vit'da takılı 17 leri alınca sattım onları. 1 takım vti jantım var tamir ettirip kullanabilirim. 17 ler duruyor onlarıda kullanırım saç jantları sök tak geçen sene gına geldi ebat ufaltma derdim sadece ondan 15 spoon 17 lere iyi durmadı yani onu söyleyebilirim.
Gri 17 leri ise ya nasip ne renk yaparım bilmiyorum.
kanka eğer arabay daha fazla basamam diyorsan , 17 leri boya beyaza kullan 15 lerden çok daha hoş durur. rollerde de onlere 14 leri takarsın artık.
Bence lenso