çok kral olmuş maşallah alper abi tekerine zeval gelmesine tü tü tü :D:D
Printable View
çok kral olmuş maşallah alper abi tekerine zeval gelmesine tü tü tü :D:D
süper olmuş valla
güzel olmuş kanka...235 tak
235 sürtüyo yasin işte ondan 225..
berkokan casablanca saolun ;)
Fena olmus.. Cok guzel doldurmus camurluklari.. Gule gule kullan..
cuk die oturmuş çiziksiz kullanışlar
cok guzel olmus ustunde takili olunca daha bi hos durmus,renk isini zamanla halledersin biraz boyle kalsin bence ,bide acik tonda bi film:) 17lerden sonra hissedilir bi fark oldumu??
m2ler yaninda cms 40 gibi duruyor sen direk sat m2leri bana motorsport bulamiyorum zaten istedigim gibi :D
super olmus (Y) :) :D musterini kaybetmedin tebrik ederim:D hahah
Hayırlı olsun pastacılar kralı :)
Gayet güzel olmus, söyledigim gibi cok sıkılırsan imkanın oldugunda boyatırsın.
Boya tutmaz diye birsey yok zımparalanınca hersey boya tutar :D
Kavun olayı da güzel olmustur, daha net fotolarda daha iyi anlarız ama herhangi bir sorun teskil etmez.
Yani janta degecek kadar sacmalamadıktan sonra hicbirsey olmaz, makasta falan etkilemez :)
guzel olduda boya konusu onemli gibi geldi bana
çok saolun sewindim beğenilmesine
tunç m2 en sewdiğim jant modeli e46 da :) kışlık lastiklerle kullanıcam yani satmayı düşünmüyorum.. ama sahibinden de 1000liraya orjinal war ben senin yerinde olsam kaçırmazdım ;)
onur sen ankaraya gelirsin de başka pastanelerde görürüm kanka seni o zaman konuşuruz haha :D
yawuz saolasın kıyamıyorum zaten yanlama falan ufak ufak :D buarada renge de alıştım sewmeye bile başladım :)
kaliteli fotolar için burdan dewam
http://techturkey.com/forum/showthre...=10288&page=26
valla nokta durmuş maşallah.
Alper çok güzel seçim yapmışsın bende yetişemedim doğal olarak uzun zamandır girmediğimden.Ben bunların 19 ön arka farklısını çok aradım ama bulamadım şu an olsa gene alırım.Fakat 245 in sürttüğünden eminmisin jantı offseti et si kaç biliyormusun 245 i denedin mi.245 olursa çok daha güzel durucak hatta bana kalsa 255 benim arkalar 265 çünkü :D
saol serkan bende iyice alıştım sewdim jantlarımı :) buarada 9" olduğu için arka lantlar benm kasada sürtüyo.. yani 8 yada 8.5 olsa kurtarırı war ama bunda çok zor daha önceden takmıştım 245 18 ordan biliyodum zaten de jantı taktırdığım firma Herko da sürter diyince ikilemedim.. Hatta e90 olsaydı ne istesen takardık da dediler :D buarada yinede aklımda deniycem 245 yada 235 hem bu lastikler çok tutuyo arada böyle bi lastik istemiyorum aslında kabak olsun benim olsun bu cayır cayır sesler çıkartıyo en ufak yanlamada.. sonuç olarak kısmet bakalım :o
kamer çok saol :)