Bilgiler için teşekkür ederim.
MaxxCar 1400 TL diyor.Protac 1200 TL.Hala anlamadım ben MaxxCar nasıl ucuz :)
Printable View
volkan hoşgeldin.. Sonunda!.. :)
bı sorum olucaktı 2001 model astra g aracım var gri renkte aracın kapı kolları, kapı çıtaları ve marşpyerleri siyah orjinalligi bozulmasın diye boyatmak ıstemıyorum bu yerlerı araç renginde kaplayabilirler mi maxxcarda ve tahmini olarak fıyat ne kadar olur ?
aksarayda bir abimiz mevcut.hem yat hem lüx hem de taksi kaplıyor işçiliği harika...
aracın büyüklüğü ve işçiliğine göre 500tl den başlayım 2000 liraya kadar çıkıyor.
maslak bu işte ilerlemiş durumda ama bir tavan kaplamasına 250 lira vermek yerine aynı malzeme ve işçiliği olan birisine 100 lira vermek mevcut...
dün akşam mat beyaz gördüm bir cuprada fenalardaydı...
Yaparlar kardeş Kadıköy taraflarında Biryer varmış kaplama yapan ** detaylı bilgim yok olanlar varsa bilgi verir adınıda bilmiyorum ama protac gerçekten işinde çok usta bir firma avatarımdaki aracımda kaplamaydı benim protacda kaplatmıştım fiyat için ise son zamlardan sonra 1300 1400 altına yapmamaları normal ben yaptırdığım zamanlarda bile 1400 istiyolardı,(İstiyolardı Ama;) )
kaplamada kullanılan malzeme aracın kendi rengiyle birebir tutmuyo çünkü bir çok gri renk var ve firma sadece bir rengin birkaç tonunu üretiyo o yüzden astra nın grisi ile tutarmı bilemiyorum , bide şuvar bağzı plastik parçaların yüzeyi pütürlü oluyor ve kaplamanın iyi tutmamasını sağlıyo ilerki zamanlarda atma yapabilir, buyüzden boyatmanı tercih ederim .
araç üzerindeki bakalit aksamlar boyandığında orjinallik bozulmaz ki onu nereden çıkarıyorsunuz?
kaplama sökülmek istendiğinde ne olacak boyanın hali?
kaplama yapılan malzeme ısıya dayanıklı sökülmesi kolay ve sökülme sırasında boyaya herhangi bir zararı yok.
reklamcıların kullandığı folyolardan yapılırsa bu dediğinz mümkün.
Bu tür işlemi yaptırmak isteyen antalyadan bir arkadaşım vardı burası yazın 40 ları geçiyor bazen sıkıntı olurmu dedi.Bunu yapan usta bana bitmiş folyolu aracın üstünü ısıtarak gösterdi.Folyo bir kere yapıştımı ısı alsa bile bozulmuyor.Sökerkende özel bir sıvıyla beraber çıkıyor...
Söküldükten sonra zararı yok diyor herkeste , bu zararı yok diyenler komple kaplanmış üzerinde 1-2sene durmuş ve sonra sökülmüş araç görüpte bu yorumumu yapıyor yoksa varsayımdan mı ibaret ?
sıkıntı çıkar gibi geliyor bana ya neyse..
kullanılan malzeme kalitesizse boya sizlere ömür oluyor....
bunu diyen usta ataköy marina da yat kaplıyan ist taksileri kaplayan,range kaplayan bir usta....
2004 den bu yana 2000 araçdan fazla kaplama yapmışlar .Adam dosya açıyor araca...
Reklamcılara gidip bu aracı kapla denildiği zaman reklamcı kendi işinde kullandığı folyo ile kaplar...
Bu dediğimiz cast folyo fazla ısıtılmadan şekil verebilen bir folyo...
Aracı boyatma mesele değil bu folyonun güzelliği ufak tefek dokunuşlarda aracın boyasına zarar vermemesi aracın boyasını zamanla oluşacak çiziklerden koruması,kaputa gelen taş parçacıklardan olucak ufak ezikleri önlemesi saymakla bitmiyor....
Folyo olayı taksicilerle başladı bu ülkede.Geçen arkadaşımın babası taksi aracının miladının dolması üzerine söktürdü.Herhangi bir boya ile ilgili zarar meydana gelmedi...
kullanılan folyo ile söküm işlemini yapacak usta çok önemli herkes yapamaz bu işi...