User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
198 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Araç Kaplama Hakkında ?

GMG mustafa
    Misafir
    slm arkadaşlar şöyle bi okudum tüm yazdıklarınızda işten biraz anlıyanda yazmıs kulaktan kulağa duyanda yada yiğit gibi bu işle eskiden uğraşanda.Siz zannediyormusunuz bu folyolar hepsi aynı mesela yiğit yazmıs bir arabaya 100 folyo gider diye onlarla sadece kapılara yazı yazar reklamcılar arac kaplamada uygulanan folyolar cast folyo olarak geçer metrekare fiyatları 20 25 dolara kadar markasına göre çıkar zaten bu folyolar yıllardır özellikle yurt dısında denenmiş olup taksilerde daha sonra özel araçlara boyaya karşı alternetif bir çözüm olarak sunulmustur.Aracınız sadece folyoyu alıp uygulamakla olmuyor düşünün bir otomobile baslanmadan önce temizliği zift recine boya tozu pasta cilası sökülmesi sökülen aracların herbirinin zorlugu kapı bantları varsa hepsinin altlarının temizliği tekrar yapıstırılması bile baslı basına bir maliyet riskli bir iş sonuçta elinizin altındaki maket değil gerçek bir otomobil ona görede titiz bir calısma olması gerekiyor düşünün iyi bir cam filmi kaput filmi maliyeti 750 civarında kimse yanlıs anlamasın ama bir arabanın maliyeti 1500 2000 cok normal 3 yıl garantili sökülebilme catlama solmaya karsı ürünlerle kaplanıyor aracınız.Bence maxxcar protac veya bana özellikle bi gidip bakın kaplanırken fikir sahibi olun çok farklı sorular için bekliyorum 0533 715 50 21 mustafa yardımcı olurum

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkkdaslar bu konuda protac tek hıc kımse aksını ıddaa etmesın edemezde ben karbon kaplttım karbonun metresı 55 euro cıvarı olması lazım 3000 euro komple kapllandı

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GMG mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar şöyle bi okudum tüm yazdıklarınızda işten biraz anlıyanda yazmıs kulaktan kulağa duyanda yada yiğit gibi bu işle eskiden uğraşanda.Siz zannediyormusunuz bu folyolar hepsi aynı mesela yiğit yazmıs bir arabaya 100 folyo gider diye onlarla sadece kapılara yazı yazar reklamcılar arac kaplamada uygulanan folyolar cast folyo olarak geçer metrekare fiyatları 20 25 dolara kadar markasına göre çıkar zaten bu folyolar yıllardır özellikle yurt dısında denenmiş olup taksilerde daha sonra özel araçlara boyaya karşı alternetif bir çözüm olarak sunulmustur.Aracınız sadece folyoyu alıp uygulamakla olmuyor düşünün bir otomobile baslanmadan önce temizliği zift recine boya tozu pasta cilası sökülmesi sökülen aracların herbirinin zorlugu kapı bantları varsa hepsinin altlarının temizliği tekrar yapıstırılması bile baslı basına bir maliyet riskli bir iş sonuçta elinizin altındaki maket değil gerçek bir otomobil ona görede titiz bir calısma olması gerekiyor düşünün iyi bir cam filmi kaput filmi maliyeti 750 civarında kimse yanlıs anlamasın ama bir arabanın maliyeti 1500 2000 cok normal 3 yıl garantili sökülebilme catlama solmaya karsı ürünlerle kaplanıyor aracınız.Bence maxxcar protac veya bana özellikle bi gidip bakın kaplanırken fikir sahibi olun çok farklı sorular için bekliyorum 0533 715 50 21 mustafa yardımcı olurum
    mustafa abi evet bak bu cast folyo olayı tamamen aklımdan çıkmış o konuda haklısın...
    ama görüntü olarak ben hala boyadan yanayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha ayrıca turuncu gibi sofistike renklere girecekseniz yine folyo önerebilirim...
    en azından beğenmez yada sıkılırsanız geri dönüşü olur...
    dimi mustafa abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mustafa abi bu arada bu folyoların kötü durmasının sebebi bana sorarsan üzerindeki şeffaf tabakanın ince olması. yokmu bu şeffaf tabakası vernik gibi kalın ve berrak duran bi folyo??

GMG mustafa
    Misafir
    100 mikron yanlız parlak olanlar gayet güzel duruyor mat beyaz ve mat siyah mükemmel biliyosun yiğitcim renginden sıkıldıysan folyo en iyi çözüm tabiki komple boyatmaktan çok çok iyidir dilersen 3renkli folyo bile var aracın üzerinde farklı acılardan bakıldıgında mükemmel ama iddaalı duruyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 mikron yanlız parlak olanlar gayet güzel duruyor mat beyaz ve mat siyah mükemmel biliyosun yiğitcim renginden sıkıldıysan folyo en iyi çözüm tabiki komple boyatmaktan çok çok iyidir dilersen 3renkli folyo bile var aracın üzerinde farklı acılardan bakıldıgında mükemmel ama iddaalı duruyor
    mat siyah gerçekten iyi hele senin yaptığın işleri faceten baya takip ediyorum ama artık sıradan kaldı abi, istanbulda her yar mat siyah arabalarla doldu ancak geçen ilk defa mat beyaz 5 kasa bmw gördüm tek kelime ile mükemmel olmuş...
    şimdilik renkten memnunum daha yeni boyattık aracı bakalım, kaplarsamda mat asker yaşiline kaplarım foreter a o yakışır ahahahahahh...

Saro-Ş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç Kaplamayı protacta yaptrmştm ilk kaplandığı gün güzeldi sorun yoktu birtek sağ arka marşpiyrmde sıkıntı oldu biraz yapan kişinin hatasıydı ama arabaya vurdular hatayı yeni astarlanmış vs gibi fakat ilgisi yoktu çünkü usta elemana kızarken gördm adam gibi yapmadın vs diyodu snra ben görnce arabaya vuruldu arabam çıktı herşey gayet güzel fakat daha sonra tamponu kırmıştım tekrar kaplandığında kaputla tamponun birleşme noktasını yani panjur bölümünü içerisi görünmez diye düşnerek kaplamamışlar ve astarlı kalmıştı karşıdan bakınca saro paran mı yetmedi de malzemeyi az kullandırıdn diyolardı alt panjur vs bunlara dahil

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu iş tamamıyla el işçiliği ve titizliğe dayalı bir işlem. Yoğun - sıkışık ve koşturmaca olan bir yerde bunu yaptırmanız sizin için dezavantajdır. Bazı firmalar paraya doymadıkları için strateji olarak kapasitesinin üstünde iş alarak süreyi hızlandırıp iş kalitesini düşürüyor.
    Bu işin devamlılığını sağlamak isteniyorsa işçiliğe maksimum özen göstermek lazım. Normal folyo ile cast folyoyuda karıştırmamak gerekiyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    protac bundan 2 sene önce reklamcı parasına tavan kaplıyordu son 2 seneden beri fiyatları 180 liranın altında değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    protactakileri zaten hiç gözüm tutmamıştı benim, adamların çidden kötü bi esnaflıkları var, sürekli bi başından savma, işine geliyosa yap yoksa çokta bitarafımda havalarında herifler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigittorun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    protactakileri zaten hiç gözüm tutmamıştı benim, adamların çidden kötü bi esnaflıkları var, sürekli bi başından savma, işine geliyosa yap yoksa çokta bitarafımda havalarında herifler...
    sebebi piyasanın ilk olarak kendilerini bilmesi ve kaplama moda olduğu dönemde herkesin prtocau seçmesiyidi bizi bilen biliyo gibi,arabam kaplanırekn durmazsın başında dediler ben dururum dedim skylıne gtr kaplanırken sahibinin durmasına izin vermedim ben falan sana mı vericem gibi bir kelime kullanmışlardı bende ne alaka dedim benim arabam gtr olmuyabilir ama benim için değerli demiştim yapıyosanız yapın yapmıyosanız yapmayın demiştim sonra sustular zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Saro-Ş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sebebi piyasanın ilk olarak kendilerini bilmesi ve kaplama moda olduğu dönemde herkesin prtocau seçmesiyidi bizi bilen biliyo gibi,arabam kaplanırekn durmazsın başında dediler ben dururum dedim skylıne gtr kaplanırken sahibinin durmasına izin vermedim ben falan sana mı vericem gibi bir kelime kullanmışlardı bende ne alaka dedim benim arabam gtr olmuyabilir ama benim için değerli demiştim yapıyosanız yapın yapmıyosanız yapmayın demiştim sonra sustular zaten
    vay terbiyesizler...

GMG mustafa
    Misafir
    düşününki aracınızı bir günde teslim ediyorlar sağ tarafını yapan arkadaşlarla sol tarafı yapanlar arasında el işçiliği sizce farklı olmazmı kesimler ısıtmalar bence gec olsun ama güzel olsun mantıgı daha iyi 2günde teslim ediyoruz temiz ediyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benm aracım bana göre gtr böyle bir durumda insnaları aracı ile değerlendirmek biraz saçma değilmi hani demek istediği o adamın arabası gtr dı sennki pug 307

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Saro-Ş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benm aracım bana göre gtr böyle bir durumda insnaları aracı ile değerlendirmek biraz saçma değilmi hani demek istediği o adamın arabası gtr dı sennki pug 307
    işte terbiyesizlikten kastım buydu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düşününki aracınızı bir günde teslim ediyorlar sağ tarafını yapan arkadaşlarla sol tarafı yapanlar arasında el işçiliği sizce farklı olmazmı kesimler ısıtmalar bence gec olsun ama güzel olsun mantıgı daha iyi 2günde teslim ediyoruz temiz ediyoruz
    mustafa abi senin işçiliğin en kötüsü olsa bile, ben aracımı kaplatacağm zaman kalkar istanbuldan ankaraya gelirim... işçilikten çok bazı manevi duygularda önemli.
    ki eminim senin işçiliğin hepsinden iyidir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne oldum değil ne olacağım diyeceksin sanırım şuan protac 2 ye bölnmüş kardeşi ayrılmış falan diyolardı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigittorun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mustafa abi senin işçiliğin en kötüsü olsa bile, ben aracımı kaplatacağm zaman kalkar istanbuldan ankaraya gelirim... işçilikten çok bazı manevi duygularda önemli.
    ki eminim senin işçiliğin hepsinden iyidir...
    arada hatır varsa 3-5 bakmıcaksın zaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)