zuhahahhahahahaaa... :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Printable View
neyse kırıcı olmayayım :D
Arkadasım foruma koyarak yorumlara acık oldugunu belirtmişsin ama olumsuz bi cvp gelince herkes celallenmiş İlke sadece fikrini belirtmiş umursarsınız yada umursamazsınız orası farklı bu kadar uzatmanın alemi yok yani. Bu arada ilk defa takıldı sanırım tr de fenada olmamıs kazasız belasız
hayırlı olsun uzatmayın tamam ılke sus sende kardeş
...............
bi plastik parçadan nerelere gelmiş konu
vtec,peugeot yalan etmeyle ne alakası var bi anlasam
way be bnm konu nolmuş :D ayrıca mesela başkasının arabasıyla yalan etmekse çewremiz geniş allaha şükür.. istediin arabayı yalan ediyim sana.. ne getirirsen getir daha iyisini bulurum emin ol.. böyle şeylere ne gerek war ama yani ek mewzusuyla ne alakası war.. ayrıca iyi kötü bi arabası war herkesin arkadaşın arabası mewzusuna ne gerek war..
speed_tt kardeş konuyu oku hızlı fransız nickli arkadaşada aynı şeyi söyledim.. araba benm arabam resimleri ben koydum yoruma da açığım bak bakalım celallenmiş miyim?? ben hiçbişey demedim ki.. sadece yasin kardeşm itiraz etmiş.. kendi arabası gbi uğraştı saolsun ek takılırken (ki aramızda lafı olmaz kendi arabası sayılır)
sizden ricam kırıcı olmamanız.. herkes herşeyi beğenmeme hakkına sahiptir.. ama renault peugeot meselesi yapılması bence de yanlış.. xenon farı ilk BMW taktı arabalarına madem öyle kimse takmasın.. war mı böle mantık.
Alper kardeşim kesinlikle kırıcı olma gibi bi durum yok ortada bu forum fikirleri paylaşarak en iyiye gidebilmek için var ki zaten soyledimde fena durmadıgını bu maddiyata en iyi yapılabilcek şeyi yapmıssınız ama benim bozuldugum nokta olumsuz bi yorum geldiginde bazı arkadaşların ona karşı cıkması eger fikir alınmak için konulduysa olumsuz mesajda olucak herkesin zevki bir degil.
mert güzel kardeşim kiimse burda yalan yanlış konuşması torretto sana diyom ben üst kapagı söküyom eline kumpası al gel araba 1400 cc altında cıkmazsa ben ilke degilim kardeşim eger hacim hesaplamayı biliyosan millet hakkında yalan yanlış konuşma kardeşim al eline kumpası gel benim yerimi ve maknaımı biliyosun bu ciiddi bir teklifitir gel...
arakdaşlar bu konu burda kapansın hasan sende burda bişeyler biliyomuş ayagına yatma burda kim ne biliyo bilmiyo herkes farkında bu konuyu burda kapatıyom bu konu hakkında bir daha cevap gelmemesini istyorum rica...
Şimdiden Teşekürler...
Bencede daha fazla kimsenin birbirini kırmasın gerek yok Alper kardeşimizin ekine yorum yaparak devam edelim konuya
eee ek nasıl olmuşş :D ben satıyorum buarada arabayı galiba babam ööle dedi :D
nie yaw rc güzeldir bence satma derim...
maksadım konuyu uzatmak deil...tepki felan da vermedim yanlış anlaşıldı...pc ortamında oluyo böle şeyler...neyse kusura bakmayın arkadaşlar...bi ek için tabiki birbirimizi kırmıycaz..
ama şunu farkettim patlamaya hazır bomba gibiyiz...
hızlı fransız arkadaşım aracınıda ayrıca beğendimm