deneyebilrsin :) her uno için geçerli degil ama =) hehe
Printable View
deneyebilrsin :) her uno için geçerli degil ama =) hehe
Gecen bir arkadaşla 2 defa yarıştık toyota 1.6 xl ama lpg power :D İlk direk orjinal şekilde yarıstım kalkısta aldım ama ilerde yedi.Ardından arka koltukları cıkardım stepneyi cıkardım sadece önde agırlık kaldı bi denedik hem kalkısta seri bi sekilde aldım ilerdede 1 bucuk boy civarı fark attım.1.3 Crdi hyundai ile drag denedik onuda yedim :D Abimin ısrarı üzerin 1.8t passatla denedik o zaten dogal olarak üzdü beni ilk yaklasıyordum ardından uzayı verdi :)
bugün yeni farlarımı yaptım =) biraz daha zamanımız var cıkartıcaz inş. bomba gibi
çıksın çıksın seviyoruz unoları (: eski bi hobby kullanıcısı olaraktan takipteyim konuyu inceden inceden :D
Ben Uno'nun 1-2 işlemle 1.8T yi de kolayca geçeceğine inanıyorum... Uno başka bir dünya gerçekten.
Bu arada 1.3crdi yok 1.5crdi var.
Canlı makinalar, maşallah.
Benide geçin nolur benide :hehe: Şaka maka Uno'lara bayılıyorum. Kazasız belasız herkese :)
Güzelmiş unolarınız kazasız belasız kullanın.
ne yakıyor lpg'de unolar?
bende lpg yok ebatlarına göre ocağıma incir ağacı dikiyo şerefsiz:D:D ama yok lpg takmam ya bu şekilde devam edicek benle yada satılıcak geçen lpg li bir uno kullandım baya bi şaşırdım:S
1.5 Diyecektim Yanlış Cıktı K.bakmayın :) Kafam fiatın mjetine gitti hyundai ile karıştırdık :D
@ Bu arada gazda kokluyo :) Aksaray ve istanbul arası 674KM Geliş Gidiş 1374 km Sadece 210 Tl Gibi Cüzzi Bir Rakama Geldim :) Ve Lpg'de Deneme Amaclı Bastım Otobanda 165 Dedi..Aracta 4 Kişiydik..Dahada Giderdi Diye Düşünüyorum..
techdede varmız cıtırdan unocular =) kendini saklayan heh
http://i53.tinypic.com/seu9dv.jpg
ufak bi fikir olur belki motor modifiyesi , veya uno motorları hakkında bilgi almak istersen
yardımcı olurum pm atman yeterli