benimde almıyor :D ilginçlik olsunda nasıl olursa olsun deyip almışlar galiba :)
Printable View
bu arada adam torosa torpido diye ççekmece takmış helal olsun 26 milyara ben o arabanın sıfırını renoya tekrar ürettiririm :D
Bugün benim yeğen çekmiş pendik köprüsünün üst tarafı :D
http://f1210.hizliresim.com/12/z/fh0hs.jpg
Nesini aklınız almıyor. Gayet normal bence.
Asıl ben bu sayfada bazı araçlara yapılan yorumları anlamıyorum ( lafım size değil, bu araç için de değil ) . 10 sene önce milletin ağzının suyu aka aka baktığı arabalara, şimdi millet katliam diyor. Vaktinde öyle bir araca binebilmek için 40 takla atardı ama birçok kişi.
Body kit, neon, airbrush vs. bunlar hep modaydı ve zamanla değişti.. Honda ek sedan vardı bir tane, vaktinin tek örneği, hatta dergi başlığı bile aklımda, "better than sex". O zaman bunlar ilgi görüyordu, şimdi başka şeyler ilgi görüyor..
Zamanla değişen trendin geçmişini unutup, hatırlayınca laf etmek dalga geçmek, bana göre çok saçma :)
arabanın üstü açık şöför deri ceket giymiş :beuj:
evet evet biliyorum ben adam buna 1 çanta para istiyor haberlere çıkmıştı :D
üstüne para verseler binip gezmem ben bununla :D
aglayalım hep beraber 100 bın ıstıyor canım benım
Sahibinden Satılık 1973 Model 2000000 Km Ford Mustang 100.000 TL - 102281053
arka dükkandaki BADY KIY yazısı ayrı güzel olmuş :D
arabaların fiyatları ciddi rakamlar... degerini bilmek gerekir bu arabaların:D
O ne tür bir katliamdir. İnanılır gibi değil. "Cabriolet Tofaş..." :icon_wack
Bir kaç mesaj öncesinde bende aynısını söyledim. Tarz değiştikce araçlar katliam sayılmaya başlamış.. Kimbilir belki benim skoda pickup'da burada yer almıştır. Bunca arabaya laf edildiğine göre..
ileriki nesilde diyecekki suanki arabalara bakıp, "aa bi jant takmış düşürmüş modifiyeli diye gezmişler"..
adam golf den sogur beee
Şeytan ayrıntılarda gizlidir :D Egsoz,profilden kule gergisi,mdf çekmeceden torpido nedir ya :D
Renault R 12 TX 1987 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 103684107
Birde ekstra devir saati havaya neden bakar acaba :)
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...15034190_n.jpg budamı gol değil ?
konuyu hak ediyor :)
Fiesta o kadarda berbat değil.Biraz daha çalışılması gerek : )
fiesta bence jant istiyor, basılmak istiyor ön tamponun hatları leonu anımsattı bana,
biraz daha uğraşılsa fena olmaz bence. Her body kit katliyam sayılmamalı bence.
renoya diyecek bişey bulamıyorum , o lamayı bnce gergi olması için değil kornaları takacak yer bulamadığı için koymuştur , gergiyi bildiğini sanmıyorum , ikinci opsiyonel egzoz , torpidodaki çekmecesi :D ,resimlerde iki tane aşağıda bi tane yukarda olan r9cam düğmeleri (muhtemelen 4 cama otomatik yaptılar 1 tanesi görünmüyor :) , ama hepsi konsolda ) , hadi o fiberi yaptırdın o işçlik ne öyle :) , bi de sti kanat şart buna :D
mirafiori için ise söylenecek tek şey çok yazık :(