kaportada biraz masrafı vardır diye de bilgilendirmiş sağ olsun :D
benim anlamadığım bu araca o halde nasıl muayene almayı başarmışlar
Printable View
kaportada biraz masrafı vardır diye de bilgilendirmiş sağ olsun :D
benim anlamadığım bu araca o halde nasıl muayene almayı başarmışlar
Abi Tüv'de tanığın olduğun da muayne işi çok kolay :) Kesin ya 3 ya da 4 ay muaynesi kalmıstır. :D
Off hyundai ağlıo resmen dışına hadi tamam kaza maza sıvamışlar macunu dedik içi daha beter, vitesi arkada oturan falan atabilir :)
Jantlarda baya orjinalmıiş :)
Jantları kim bilir ne kadar aradı :)
bu kasanın tertemiz op orjinalini benim arkadaşım kardeşine ünv kazanma hediyesi almışdı 7 bin tl ye beyazını.. :) boyası bitikdi sıfır orjinal boya attı arkadaşım birazda torpilli boya attı gene beyaza boyattı ama simli inci beyazı gibi farklı hoş bri beyaza boyattı.. birde içindeki ön koltukları çıkartıp recaro tipi yarış koltuğu takdı .. arkadaşımla görüşmüyorum ama sanırım araç hala kardeşinde hala sürüyor.. :)
bu aracın jantını çok aramışlarmı arasan bulamassın.. :)
o jantı 1 hafta önce edirnekapıda suriye plakalı bir kiada görmüştüm benimde tuhafıma gitmişti
ama giderken o kadar kötü durmuyor :D
Yalnız arkadaşlar farkındamısınız sahibinden 'in birçok linkine tıkladığımızda ilan yayından kaldırılmıştır diyor. :D :D Sanırım sahbinden.com bu konumuzu takip edip ona göre ilanları siliyor :D
jantlara for !
allah aşkına bu nedir yaa
Connecting site...
Orijinal Hamann olunca katliam olmuyor mu ? :D Yani sen şimdi bunla gezer misin ortalıkta ? :D Resmen robocop lan bu, fabrika çıkış katliam :D
Birkaç noktası dışında güzel bence :D